15 Temmuz Mahallesi 148057 Nolu Sokak No : 9 ( Primemall AVM Yolu Üzeri Net Plaza Karşısı ), Şehitkamil, Gaziantep
15 Temmuz Mahallesi 148057 Nolu Sokak No : 9 ( Primemall AVM Yolu Üzeri Net Plaza Karşısı ), Gaziantep
Ameliyatsız Estetik Yöntemler
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe
Ertan Günal Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kozmetik Cerrahi
Ertan Günal Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazer Liposuction
Saç Ekimi
Yüz Estetiği
İzsiz Meme Büyütme
h....k
Dr ertan gunal hocama burun ameliyatı oldum olmadan önce çok tedirgin ve korkuyordum ama ertan hocamla yuzyuze görüşmeden sonra bu korkularım kalmadi aciklamalariyla o güveni işinin ehli olduğunu hissettim ve olacaksam kesinlikle ertan hocaya olmalıyım dedim ve karar verip oldum ameliyat öncesi aciklmalari en ince ayrıntısına kadar ameliyat sonrasi ilgi ve alakasi çok çok iyiydi kesinlikle ertan gunal
ku...ı
Dün Ertan hocaya annelik amaliyatı oldum bugün ikinci günüm ve şimdiden çok mutluyum Ertan hoca mükemmel bir doktor gözü kapalı güvenebilirsiniz işini özenle yapıyor ilgi alaka süper maşallah Ertan hocam siz muhteşem bir doktorsunuz
c....k
10 gün Ertan beye önce meme büyütme ve karın germe ameliyatı oldum. Erken Sonuçtan bile çok memnunum. Ertan bey gerek ameliyat öncesi, gerek ameliyat sonrası hastalarıyla çok ilgili bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm sorularımı sabırla cevapladı. Her zaman ulaşılabilir olması çok büyük artı.
se...u
Merhaba yıllardır anne estetiği olmayı çok istedigim halde korkup yaptıramıyordum taki ertan beyi tanıyana kadar okadar tedaylı ve tatmin edici açıklama yaptıki ameliyat olmaya karar verdim bir ay oldu ameliyat olalı aynada kendime bakmaya doyamıyorum ertan bey tek kelimeyle hayallerimi gerçekleştirdi gerek ertan bey gerek personeli olsun süreç boyunca ilgi alaka güler yüzle hep yanımda oldular hepinize tek tek teşekkürler iyiki yolum size düştü ( MUCİZE DOKTORUM) Ertan Günal
m....e
Canım doktorum Ertan bey hayalini kurduğum karın germe ameliyatımda desteği çok büyük . 2 çocuktan sonra saklamaya çalıştığım karnım ve ameliyat korkularım vardı Ertan beye çok güvendim ve güvenmekte çok haklıymışım. Güler yüzü ,samimiyeti ameliyat önce ve sonrasında ilgisi muhteşem .Harikalar yaratan doktorum ve ekibine sonsuz teşekkürler
su...
Ertan beye hem kendim hem kızımı götürdüm londradan ve ikimizi de uygulanan herseyden çok memnunuz ben anne estetiği kol germe yaptım ve üzerine hamile kaldım dogum yaptım ve hala karnım dümdüz çok teşekkür ediyorum kızım içinde bacak lipo yaptık ve çok memnunuz harika bi doktor ameliyat bitince işi biten doktor lardan değil ilgi hep devam ediyor kendim ve kızım adına çok teşekkürler ediyorum ve son diyeceğim gönül rahatlığıyla Ertan hocamıza gidebilirsiniz
e....g
Merhaba, öncelikle Ertan hocamızın cana yakınlığı içten ve samimi konuşması cidden çok mükemmeldi benim hem burun ameliyatımı hemde yüzümden ameliyat yaptı gayet memnun kaldım hem doktorumuzun ilgi ve alakasından hemde orada ki asistanların ilgi ve alakalarından çok memnun kaldık çok teşekkür ederiz herşey için elinize kolunuza ve emeğinize sağlık
üm...n
Dr.ertan günal harika bır doktor antepde tanımıyorum ben başka doktor üstüne çok samimi çok guler yüzlü karın germe meme küçültme yaptırdım 16 gün oldu şu an çok memnunum çok rahatım asistanlarının guler yuzlerıne hayran kaldım çok ilgılıler ben çok memnun kaldım herkese tavsıye edıyorum hiç terettüt etmeyın ve ertelemeyın tekrar çok tşk ederım tekrardan !
Burun estetigi ameliyatı için karar vermem çok zor oldu. Aklimda vardi ama bir türlü cesaret edemiyordum.Ya pişman olursam ya eskisini arayacak duruma gelirsem diye kaygılarım vardi.Yillar önce Abim ve daha sonra da kardeşim Ertan Bey'e burun estetiği ameliyatı olmuslardi, gözümün önünde iki tane örnek vardi ve gerçekten çok başarılıydi.Bu yüzden gönül rahatlığıyla Ertan Bey'i seçtim iyiki de seçmişim. Kendisi çok naif ve güler yüzlü bir insan ve işinde çok çok iyi. Yaklaşık 3 ay gecti ameliyatımin üzerinden. Cok memnunum gercekten. Şekil olarak yüze yakışan, doğal bi burnum var artık. Ağrı sizi yok denecek kadar azdi morluk da bi haftada tamamen kayboldu.
ha....
Göğüş küçültme ameliyatı oldum cok korkuyordum Ertan bey çok ilgili ve çok açıklayıcı konuşmaları sayesinde beni aydınlatti iyi ki olmuşum ameliyatımı çok memnunum teşekkürler
Ertan Günal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Günal, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Ertan Günal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Meme Estetiği, Lazer Liposuction, Burun Estetiği, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Meme Büyütme, Saç Ekimi, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Kaş Estetiği.
Ertan Günal adresi nerede?Ertan Günal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Temmuz Mahallesi 148057 Nolu Sokak No : 9 ( Primemall AVM Yolu Üzeri Net Plaza Karşısı ) Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Günal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Günal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ertan Günal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ertan Günal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ertan Günal hangi dilleri konuşuyor?Ertan Günal ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ertan Günal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Günal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ertan Günal hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Ertan Günal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra