Ortodonti Randevusu
Lazerli Diş Bakımı
Lokal Anestezi
Ortodontik Tedavi
Ertan Muderris Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Porselen Laminate Veneer
Tam Ve Parsiyel Protezler
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
de...z
Diş teli tedavisi için bir tanıdıgımın önerisiyle Ertan Beyle görüştüm. Çok ilgili, güleryüzlü bir doktor. Tedavi sürecinde hiç sıkıntı yaşamadım çok yardımseverdi
Dişlerimde yamukluk vardı ve çene yapım çok dardı. Çok diş hekimi dolaştım ve tedavi için öncelikle diş çekimi gerektiğini söylediler. Ertan Bey çekim yapmadan tel tedavisi başladı. 10 ay tel tedavisi aldım ve dişlerim düzeldi. Ertan Bey tedavisi konusunda çok hızlı ve verdiği bilgiler çok net. Belirttiği sürede tedavim tamamlandı. Hayal ettiğim şekilde oldu ve dişlerimi çok beğendim. Yakın zamanda kardeşim de tedaviye başlayacak. Kontrollerim de devam ediyor ve tavsiye ediyorum.
k.....
Tel tedavisi için gittim; çene kayması vardı ve bunun düzeltilmesi için gidiyorum. Ertan Bey ameliyat gerekmeden çenemi ve hatta dişlerimi düzeltebileceğini söyledi. Ertan Bey'e güvendim ve tel tedavisi almaya başladım. 8 aydır tel tadavisi alıyorum ve 2 seneyi tamamlamam gerekiyor. Şu an dahi olumlu etkilerini görüyorum tedavimin. Kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Ertan Bey çok güleryüzlü bir hekim ve hastasını çok rahatlatıyor. Dişçi korkumu ortadan kaldırdı ve yaptığı işlemlerde acı hissetmiyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
ja...r
Hastalarına güler yüzlü komik ve espiri kabiliyeti yüksek bir insan. İşinde de başarılı. Bana çok yardımcı oldu. Buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
.....
Benim ortodontik tedavim nispeten kısa sürede, 1 senede tamamlandı. Bu kadar kısa sürede bu kadar iyi sonuç aldığım için tedaviden memnun kaldım. İşini seven çok basarılı bir ortodontist.
Ertan Muderris isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Muderris, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Ertan Muderris tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodontik Tedavi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Randevu, İmplant, Ortodonti Randevusu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı Eğitimi, Kanal Tedavisi, Kök Kanal Tedavisi, Lazerli Diş Bakımı.
Ertan Muderris adresi nerede?Ertan Muderris şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpasa Mah. Ataturk Cad 1 Sokak Altin Apt. B Blok Kat:3 No:8 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Muderris isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Muderris online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ertan Muderris isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ertan Muderris, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ertan Muderris hangi dilleri konuşuyor?Ertan Muderris ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ertan Muderris isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Muderris bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan Muderris ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan Muderris hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ertan Muderris hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.