Döşeme Mahallesi ( Çifte Minare Civarı) Cumhuriyet Caddesi No:64, Seyhan
y.....
Kızım Seda Doğuştan sol ve sağ ayak parmakları fazlalığı vardı şu an 5 yaşın da daha ayakkabı giyemedi araştırmalarımız sonucu sayın doktorumuz Ertan hocamızla tanıştık hoş Görülü bizleri bilgilendirdi ve konusun da çok tecrübeli ve deneyimli Kızımız Seda yı 07.02.2022 tarihinde Çok başarılı geçen ameliyatını yapmıştır İnşallah bundan sonra kızımız seda da ayakkabı giyecek Hocamıza kendi adıma ve ailem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım iyi ki varsınız Ertan Hocam
ef...k
Merhabalar, Biz ortopedia hastaneniz ile Oğlum Efe TENDİK'i parmağındaki sıkıtı ile tanıştık ama ilk tanışmamız negatif bir enerji ile başladı çünkü muayene silsilesinden memnun kalamadık,Fakat daha sonraki süreçte Hasta İlişkileri Sorumlusu Zuhal Hn. ile telefonda tanıştık ve durumu kendilerine iletiğimde çok samimi çok yakın bir ilişki ile sorunlarımızı çözmeye çalıştı ve bizim negatif tanışıklığımızı pozitife çevirdik;Doktor tercihimizde ise sağolsun Dr.Ertan beyde çok haklı olduğumuzu hem ameliyatta hemde ameliyat öncesi bizlerle ilgilenmesi her sorumuza net ve rahatlatıcı cevaplarıyla bizi rahatlattığı ve başarılı bir operasyon ile bizi hastaneden uğurladığı için kendilerine çok teşekkür eder bunda sonraki çalışmlarında başarılar dileriz. Efe Tendik ve Ailesi Saygılarımızla
Ertan Sağol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Sağol, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ertan Sağol adresi nerede?Ertan Sağol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mahallesi ( Çifte Minare Civarı) Cumhuriyet Caddesi No:64 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Sağol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Sağol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertan Sağol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Sağol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan Sağol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan Sağol hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ertan Sağol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tarsus Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mersin Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ceyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıçam Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları