Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Randevusu
Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Randevusu
Manisa, Manisa
Ertuğrul Kerimoğlu Muayenehanesi
nu...l
Yüzümdeki hemanjiom kitlelerinin embolizasyonu sonucu yüzümün sol yarısında yaralar çıkmıştı. Dokuların ölümünden dolayı dudağımın sol alt tarafını kaybettim. Hekimler hiperbarik oksijen tedavisi almam gerektiğini söyledi. Ertuğrul beyle görüştüğümüzde hiperbariğin fayda sağlayacağını söyledi. Normal maskeler yüzümdeki yaralardan dolayı kullanılamadı. Ertuğrul bey ve ekibinin gözetiminde fanus tipi maskeyle oksijen almaya başladım. Her seansta benimle ayrıca ilgilendikleri için şükranlarımı sunuyorum. İnanılmaz bir şekilde beşinci seanstan sonra yaralar iyileşiyordu ve durumum daha iyiye gidiyordu. 23. seansın sonunda hem yaralarım tamamen iyileşti hem de dudağımın kaybettiğim kısmı kendini tamamladı. Hiperbarik oksijen tedavisi sayesinde doku nakli yapılacak dedikleri dudağım küçük bir operasyonla düzeltildi. Ertuğrul bey ve ekibine sonsuz şükranlarımı iletiyorum. İyiki varsınız.
bu...t
babam için hiperbarik oksijen tedavisi aldım ikinci günde etkiyi gördük sorunumuz damar tıkanıklığı ve buna bağlı BÜL oluşumu sonrası doku defarmasyonunun giderilmesiydi ve muazzam sonuç aldık süreçte takip ve ilgi gayet güzeldi hocam ve ekibi işlerini severek ve samimi bir şekilde yapıyorlar. herkesin inanarak denemesini tavsiye ederim. sağlıklı günler dilerim.
me...n
Şubat ayında ayak parmağımdan kaptığım enfeksiyon ile ayağım şişti ve yüksek crp ile ayağımda 5 tane büyük derin yaralar oluştu özellikle parmağım siyah renkteydi hastanede antibiyotik tedavisi gördüm ve kesilme konusu vardı
Hiperbarik tedavisi ve hocamla ozaman tanıştım detaylı bir muayeneden sonra tedaviye başladım.60 seans boyunca profesyonel ekibi ile uzun zorlu bir yola başladık hergün sanki bir ameliyata girmiş gibi titizlikle pansumanlarım oldu her hafta yapılan kan değerlerimin sonucu ile tek tek ilgilendi hocamın desteği ile toparlandım kesilme konusu kapandı.hocamın sayesinde hayatımda ikinci yaşama şansını elde ettim tedavim bittiği halde hala hocamın kontrolündeyiim kontröllere gidiyorum.hiperbarik tedavi hayatımı kurtardı.
tu...y
Annem 25 senelik şeker hastası. Ayağında şeker hastalığı ve kemik iltihabına bağlı ödem ve yaralar mevcuttu.Birçok doktor ayağının kesileceğini ve tedavinin sadece bu şeklde mümkün olduğunu söyledi.Fakat bir doktor tavsiyesiyle hiperbarikle tanıştık ve Ertuğrul hocayla birlikte 40 seans aldık.Hocamız Ayaktaki iltihabı her gün özenle kontrol edip temizledi.Kandaki enfeksiyonumuzu sürekli kontrol edip yara için doğru ilaçları kullanmamıza özen gösterdi.Ayağımızdaki şekil bozukluğu sebebiyle bize afoyu tavsiye edip bozukluğun düzelmesine yardımcı oldu.Sonuç olarak o ve ekibi sayesinde ayağımızı kesilmekten kurtardık.şimdi annem sevinçten ağlıyor :)
hü...
Yaklaşık 4 aydır varislerden dolayı bacakta yara oluştu. Ertuğrul bey önderliğinde oksijen tedavisine başlandı. Tedavi sürecinde bizzat ilgilendi. Çeşitli bandaj ve yara örtüleri ile düzenli ve hijyenik bir şekilde uygulama yapıldı. 30 günlük tedavinin ardından yara tamamen iyileşti. Hastalara gösterdikleri ilgi, alaka için Ertuğrul bey ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.
ka...
6 ay önce safra kesesinden ameliyat olmuştum. Ameliyat sonrasında dikişlerim açıldı ve yaram kapanmadı. Genisleyip çukurlasti. Pansuman tedavisiyle yaram kapanmadı. Daha sonra doktorum hiperbarik oksijen tedavisi önerdi bende tedavi olmak için kliniğe başvurdum. Toplam 30 seans oksijen tedavisi aldım. Ertugrul hocaminda önerileri ve yara bakimiyla 6 aydir iyilesmeyen karnimdaki yara hızlı bi şekilde küçülmeye ve içi dolmaya başladı. Klinigin hijyenik olması ve ekibin enerjisinden çok memnun kaldım.
k ...b
15 yıldır şeker hastasıyım. Yaklaşık 2 ay önce ayak parmağımda çivi batması sonucu siyahlasma başladı. Doktorumuzun hiperbarik oksijen tedavisi onermesi üzerine kliniğe başvurduk. Toplam 30 seans sonucunda siyahlasma sınırlandi. Ertuğrul beyin önerileri ve hemşirelerin günlük pansumaniyla yaranın ilerlemesi engellendi ve ayağımin kesilmesi önlendi. Ertuğrul bey ve ekibine çok teşekkür ederim çok memnun kaldım.
na...r
Babamın 4 ay önce ayak kesilme operasyonu gerçekleşti. Daha sonra hiperbarik oksijen tedavisi almak için doktor beye başvurduk. Amputasyon güdüğü 1 ayda çok hızlı bir şekilde kapandı. Doktor beyin ve ekibinin yara bakımı konusundaki katkıları ve hassasiyeti için çok teşekkür ederiz. Yaranın kapanmış haliyle tedavimizi sonlandırmak bizi çok mutlu etti.
m ...y
2 buçuk ay önce ayak parmaklarında ve tabanında diyabete bağlı yaralar çıktı. 15 gün hastanede pansuman ve antibiyotik tedavisi gördüm ama hiçbir ilerleme olmadı. Bircok doktor Ayağımın kesilmesi gerektiğini başka bir tedavi olmadığını söyledi. Aynı şikayetten dolayı hiperbarik oksijen tedavisi alan ve memnun kalan arkadaşımın tavsiyesiyle geldik. Bugün 60.seansim yaralarım kapandı ve ayağım kesilmekten kurtarıldı. Her gün düzenli pansuman yapıldı. Tedavime yakından ilgilenen Ertuğrul hocama çok teşekkür ederim allah razı olsun. Ayağındaki şekil bozukluğu için de özel ayakkabı aldırdı artık rahatca yürüyebiliyorum. Tedavim bitti ara ara kontrole geleceğim . Tüm ekibe ilgi ve alakalarindan dolayı teşekkür ederim .
ra...k
Açık kalp ameliyatı sonrası kaburgaları bağlamak için kullanılan telden dolayı vücudum iltahap üretiyor da bir çok doktora gittim genelde pansuman batikon traşlamayla geçmesini bekledik. Hiçbir şekilde yara iyileşmeye gitmiyor aksine günden güne daha da kötüleşiyordu. Tavsiye üzerine geldiğim Oksibar tedavisinde ilk bir hafta çok bir şey fark etmemiştim sonrasında muazzam bir hızla iltihapdan dolayı açılan yaram iyileşti. Bir çok tedavi de kullanıldığını gördüm ama bir türlü kapanmayan iyileşmeyen diye düşünülen yaralar da bile muhteşem sonuçlar elde edildiğine şahit oldum. Sizde veya çevrenizde aylarca hatta yıllarca arası kapanmayan bir türlü derman bulamayan bütün hastaların hekim rehberliğinde muhakkak denenmesi gereken bir tedavi yöntemi olarak düşünüyorum.
Ertuğrul Kerimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertuğrul Kerimoğlu, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp. Size Ertuğrul Kerimoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Randevusu.
Ertuğrul Kerimoğlu adresi nerede?Ertuğrul Kerimoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertuğrul Kerimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertuğrul Kerimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertuğrul Kerimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertuğrul Kerimoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertuğrul Kerimoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertuğrul Kerimoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Ertuğrul Kerimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.