ö.....
Annemin kolunun üstüne düşmesi sonucu Fethiye devlet hastanesi aciline gittik nöbetçi doktor muayene etti röntgen çekildi dirsekte kırık olduğu söylendi. O gün icapcı doktor Ertuğrul Orhan olduğu cumartesi yatış yapıp pazartesi günü Ertuğrul bey gördükten sonra tedavi planlanacağı söylendi. Ancak pazar günü Ertuğrul bey annemi görmeden muayene dahi etmeden ameliyata alıdı. Ameliyat sonrası süreç ile ilgili bilgi vermediği gibi Pazartesi günü de gelmedi. taburcu olmadan önce sadece 2 dakika odaya gelip bugün taburcusun dedi. Kendisine ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili bilgi almaya çalışırken bilgi vermedi.Alçı çıktığında sinirler zarar gördüğü için elini kullanamadığını öğrendik. Fizik tedavi ile açılır mı dediğimizde ben fizik tedavi taraftarı doktor değilim bekleyin belki açılır açılmazsa tekrar ameliyat olursun dedi. Kendisine artık güvenmediğimiz için başka bir sağlık kurumuna gittiğimizde acil olarak fizik tedaviye başlanması gerektiği bilgisini aldık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...9
06.06.2019 başıma gelen talihsiz bir eğlence park kazasında sol ayak bileğimde kırık oluşması sebebiyle Fethiye devlet hastanesine yattım bu süreçte Sayın Dr. Ertuğrul Orhan beyle tanışmak kısmet oldu 11.06.2019 tarihinde ameliyatım gerçekleşmiştir başta Ertuğrul bey olmak üzre tüm ekibinin yapmış olduğu hizmetten dolayı çok teşekkür ederim. Saygılarımla
ça...r
ERTUĞRUL hocam fethiyeye gelmiş en iyi ve konusunda en bilgili Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı iyiki onun tarafından tedavi görüyorum benim tübia kırıgımı fethiyede görülmemiş bir sistemle tedavi ediyor iyiki gelmişsiniz hocam çok tesekkurler
fa...a
72 yaşında kalça kırığı annemi tedavi etti. tedavi sonrası annem hastanede çok kısa süre yatıp taburcu oldu sonrasında bir sorun yaşamadık hemşireleri ve doktorumuz bizi açıklamalarıyla rahatlattı kendisine çok teşekkür ediyorum
Ertuğrul Orhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertuğrul Orhan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ertuğrul Orhan adresi nerede?Ertuğrul Orhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertuğrul Orhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertuğrul Orhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertuğrul Orhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertuğrul Orhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertuğrul Orhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertuğrul Orhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ertuğrul Orhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.