Selam öncelikle hocamın ellerine sağlık 10 hastane gezdim dolaştım ama bu çare bulamadım Allah'ıma şükürler olsun hocama denk geldim 15 temmuzda yatalak olmuştum ve şu an iş başı yaptım hocamın sayesinde verilmiş sadakam varmiski hocama tanidim
mi...8
Tanıdığım en iyi hekimlerden biri Dr.Ertuğrul Saraç diyebilirim Allah ona sağlık versin ki hastalarına şifa dağıtsin
fa...ş
hocam size çok teşekkür ederim. ben 1988 yılında çankırıda trafik kazası geçirdim. ozaman beni siz iyileştirdiniz. çiğdem yengeyede selam eder ellerinizden öperim. İstanbuldan Fazıl Ahmet Aydaş
ay...ç
teşhis ve tedavide son derece isabetli karar ve tedavi uyguladığından dolayı teşekkür ederim.
Ertuğrul Saraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertuğrul Saraç, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ertuğrul Saraç adresi nerede?Ertuğrul Saraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Yolu Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertuğrul Saraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertuğrul Saraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertuğrul Saraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertuğrul Saraç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertuğrul Saraç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertuğrul Saraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ertuğrul Saraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.