Kolektif Psikoloji Danışmanlık biriminde Mesleğe Hazırlık Staj Programı
Kardelen Rehabilitasyon Merkezinde staj yapmıştır.
Objektif ve Projektif Çocuk Testleri Uygulayıcı Eğitimi, Masal Terapisi Eğitimi ,Moxo Dikkat Testi, MMPI ve Yetişkin Testleri uygulayıcı eğitimini aldı. Özgül Öğrenme Güçlüğü Uygulayıcı Eğitimi (Disleksi) Aktarım Odaklı Terapi Eğitimi Dr. Timur Harzadin Samsun Üniversitesi Onaylı 464 saat Aile Danışmanlığı Eğitimini almış bulunmaktadır.
3. Dalga Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Prof.Dr.Lütfiye Kaya Cicerali).
Kabul ve Kararlılık Terapisi Eğitimi.(Davranış Bilimleri Akademisi)
Petunya Psikolojik Danışmanlık merkezinde çalışmıştır.
Şu an ise kurucusu olduğu ENB Psikoloji Psikolog Erva Nur Bozkurt merkezinde danışan kabulüne başlamıştır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cattell 2a Zeka Testi
Cattell 3a Zeka Testi
D2 Dikkat Testi
Psk. Ervanur Bozkurt
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Ervanur Bozkurt
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Projektif Testler
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Psk. Ervanur Bozkurt
Gercekten ilk etkilesimden itibaren Erva hanimin bana dokunabilecegini hissettim.Terapimin ustunden 1 yil gecti kendi sebeplerimden dolayi birakmak zorunda kalmistim ama su an burdayim ki Erva hanimin bende biraktigi guzel etkiler kaybolmamis.Sesindeki dinginligin,sakinligin ve verdigi huzurun etkisini unutmuyorum.Sizi candan dinlemesi,detaylari unutmamasi,kendinizi sevdirmesi,sizinle birlikte sizin zihninize girmeye eslik etmesi bile diyebilirim.Benim ilk terapi deneyimimdi,hayatimin cok zor bir doneminde tek heyecanim mutlulugum terapi gunumu beklemekti, yine olsa yine Erva hanimla devam etmeyi isterdim.
f.....
Erva Hanım'dan çok memnunum öncelikle. Zorlu bir sınav sürecinde destek almak istedim. Çok güzel bir şekilde sizi dinliyor ve çözüm yöntemleri buluyor. Konuşurken vs. size güven veriyor. O güveni hissediyorsunuz. Empati yeteneği çok iyi bir uzman kendisi bu yönünü çok beğendim. Şu ana kadar aldığım seanslardan memnunum. Kendisi mükemmel bir uzman. Başarıların devamını diliyorum.
s....d
Kendisinden zorlu bir sürecimde destek aldım ve bu süreçte bana destek olduğu için kendisine minnettarım. Seans aldığım süreçte iletişim yönünden çok iyiydi, son derece anlaşılabilir bir uzmandı ve beni anladığını, kendimi anlatabildiğimi hissettim, bu anlamda çok memnun kaldığım bir süreç oldu.
mi...n
İlk girdiğin anda güven hissetmek en güzeli verdiği Detaylı açıklamalar hissettiğin duygulara tercüman olması gerçekten her odadan çıktığımda bir sürrü yükü omzumdan atıp çıkıyorum hafifliyorum iyi hissetmeyi dibine kadar yaşıyorum daha 2. Seansımda bana çok şey kattığını düşünüyorum .
Erva Hanım'dan çok memnunuz. Kızım çok severek, bayılarak gidiyor. Bize çok yardımcı ve faydalı olduğunu düşünüyorum. İnsan olarak kendisini seviyoruz. Olumlu sonuçları görüyoruz. 6. seansımıza gidiyoruz. Seanslarımızdan sonra özgüveni çok yerine gelmiş, farklı karakter oluyor. İçindekileri paylaştığı için mutlu neşeli. Nasıl konuştuğumu sohbet ettiğimi anlamıyorum çok güzel zaman geçiyor diyor. Kızım seanstan ne yapacağının bilincinde olan birey olarak çıkıyor. Diğer seansına kadar gün sayıyor.
c.....
Erva Hanım'dan çok memnunum. Hayatımda ilk defa danışmanlık hizmeti almama rağmen kendisiyle aylardır görüşme sağlıyoruz ve her seansın gelmesini iple çekiyorum. Hocamın planladığı yönde ilerlemeye devam ediyorum. Hiçbir geri düşüş olmadan hep ilerliyoruz. Erva Hanım'ı 10 üzerinden puanlayacak olursam 10 tam puan veririm. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
s....y
kendisini armut üzerinden buldum randevuya istemeyerek geç kaldığım halde hoş görü ile karşılandım maalesef benden kaynaklanan sebeplerden dolayı sadece 1 seans gidebildim ama o bile hayatımda bazı şeyleri yoluna koymama yetti. beni yargılamadı,rahat olmam rahat konuşabilmem için elinden geleni yaptı. bi anda kendimi kendimin bile fark edemediği sorunlar ile yüzleşirken buldum. kendisini çok sevdim. kliniğinin önünden geçerken gülümseyerek bakıyorum her seferinde ve teşekkür ediyorum binlerce kez.
ş.....
Erva hanımdan uzun süredir danışmanlık hizmeti alıyorum seanslarımız devam ediyor. Benimle konuşurken verdiği güven ve bana kattığı çok şey var. Çok çok memnunum samimiyet ve içtenliği güler yüzü anlayışı her şeyi mükemmel. Seansın bitmesini hiç istemiyorum, beni dinlemesi yol göstermesi bana çok iyi geliyor yol katettiğimi ve ilerlediğimi farkediyorum. Kendimin farkına varmamı sağladı bu yüzden erva hanıma minnettarım ve çok çok teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum..
Kendimle ve eşimle ilgili problemlerim vardı. Ne yapabileceğimi bilmiyordum. Acaba sorun bende mi diye düşünüyordum. Sosyal medya üzerinden ulaştım kendisine. Online olarak 3 seans aldım. Devam ediyorum şu an. Daha önce de farklı uzman deneyimlerim oldu. Sadece beni dinliyordu. Hiçbir değişim, fayda görememiştim. Erva Nur Hanım beni çok güzel dinliyor ama bunun yanı sıra bana çok güzel önerilerde de bulunuyor. Kendimi tanımamı sağladı. Seans sonralarında kendimi daha iyi, rahatlamış hissediyorum. Çok ilgili bir uzman. Çok memnunum.
Aile yaşantımla ilgili bazı sıkıntılarım ve takıntılarım vardı. Psikoloji okuyan kızımın araştırması sonucu ulaştık kendisine. 2 ay devam ettik. Kişisel sebeplerden dolayı ara vermek durumunda kaldım, tekrar devam edeceğim. Eskiye göre daha iyi hissediyorum. Özgüvenim arttı. Erva Nur Hanım danışanı çok güzel dinleyen ve anlayan bir uzman. Çok güleryüzlü ve anlayışlı. Kendisi ile konuşmak bile başlıbaşına iyi geliyor. Çok memnunum.
Erva Nur Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erva Nur Bozkurt, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Erva Nur Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Erva Nur Bozkurt adresi nerede?Erva Nur Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı 3. Kısım No:37 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erva Nur Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erva Nur Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erva Nur Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erva Nur Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Erva Nur Bozkurt hangi dilleri konuşuyor?Erva Nur Bozkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erva Nur Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erva Nur Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erva Nur Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erva Nur Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Erva Nur Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erva Nur Bozkurt hangi sigortaları kabul ediyor?Erva Nur Bozkurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.