Atatürk Mahallesi Abdulkadir Göksel Caddesi No:11/a Şehitkamil/Gaziantep, Gaziantep
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Vera Klinik
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Vera Klinik
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
se...u
Ervanur hanım güler yüzü ve donanımı ile hem kızımla hem de bizimle çok güzel empati kuruyor. Doğru teşhislerle kızım şimdi eskisi gibi değil tedavimiz devam ediyor. İşini en güzel şekilde yapmaya çalışıyor . Ervanur hanıma geldiğimiz için biz çok memnunuz , pedagog yardımı için başka tereddüte gerek yok ..
Kendisinden o kadar memnunum ki anlamam biz Bursa'da yaşıyoruz Ervanur hanıma geldik çok memnunuz çok verim aldık bizim bütün sorunlarımızı çözdü ailece memnunuz psikoloijk olarak anneye babaya da destek verdiği için ekstra teşekkür ederiz.
Ervanur Hanım gittikten sonra kızım da çok değişlik oldu bensiz okula gitmiyordu sürekli ağlıyordu şimdi kendi gidiyor.Ev de tuvalete bensiz gitmiyordu kendi gitmeye başladı.İşe gitmeme asla izin vermiyordu işe de gidiyorum büyük bir etken oldu.Bir referans alarak gittim.Birebir çok güzel ilgileniyor çok güzel açıklamaları oldu kızıma ayrı bana ayrı açıkladı benim de psikolog desteğine ihtiyacım vardı beni de dinliyordu bana iyi geldi.Herkese tavsiye ederim.
Kendisi oldukça naif ve kibar yaklaşımı olan birisi aileye karşı daha bilgilendirici ve sevecen.Ben oğlum için gittim daha devam etmemiz gerekiyordu ama Ervanur Hanım bir süre olamayacağı için ara vermiştik sonra biz şehir değişikliği yapınca devam ettiremedik gitmek isteyenlere öneririm hem aileye hem de çocuğa karşı tutumu oldukça olumlu ve samimiydi.
Biz çok memnun kaldık kızımın dikkat dağınıklığı olduğu ortaya çıktı çok güzel yönlendirdi çok güzel yardımcı oldu derslerin de başarılı ve daha iyi oldu.Bir arkadaşım tavsiye etti.Anlayışlıydı hiç yargılamadı ve takip problemi yaşamadık aradı seanslarımız bittikten sonra da aradı sürekli eli üzerimizdeydi çocukla olan iletişimi çok çok güzeldi.
İlgi ve alakası güzeldi çocuklarla kurduğu iletişim iyiydi.Olumlu dönüşler aldı seans devam edemedik bir süre gittiğimiz dönem de faydasını gördük.Sakinliği çok güzel çocuklarla kurduğu iletişim güzeldi.
Kendisinden çok memnunum çok iyi psikolog.Problemimizi yendik bize çok iyi geldi.Kendisine referans alarak gittik çok güler yüzlü konuşması çok tatlıydı çok güzel yaklaşıyor.
s....s
Danışanıyla son derece yakından ilgileniyor. oğlumda davranıs bozuklugu vardı terapi almıstık cok faydalı oldu bu kadar iyi gelecegı ben bıle ıhtımal vermemıstım.
ha...a
Erva hanım ile sınav dönemlerimde yaşadığım korkular üzerine görüştüm. Panik oluyor ve odak problemi yaşıyordum çok daha yönetir oldum sağolsun hocam
ok...n
Erva Hanım beni tekrar sosyal hayata kazandırdı. Annemi kayıp ettikten sonra oldukça ağır bir depresyon ve kaygı problemleri geçirdim. Zordu seansa başla kararı bile zordu ama geri kalanlar için başladım ve artık en azından kontrol edebiliyor ve yaşayabiliyorum çok teşekkür ediyorum hocama
Ervanur Gözey Canpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ervanur Gözey Canpolat, Psikoloji. Size Ervanur Gözey Canpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Ervanur Gözey Canpolat adresi nerede?Ervanur Gözey Canpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Abdulkadir Göksel Caddesi No:11/a Şehitkamil/Gaziantep Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ervanur Gözey Canpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ervanur Gözey Canpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ervanur Gözey Canpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ervanur Gözey Canpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ervanur Gözey Canpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ervanur Gözey Canpolat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ervanur Gözey Canpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Ervanur Gözey Canpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ervanur Gözey Canpolat hangi sigortaları kabul ediyor?Ervanur Gözey Canpolat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar