Kariyerinin devamında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çatısı altında sosyal yardımdan destek alan aileler için aktif saha gezileri yapmış olup, dezavantajlı ve kırılgan gruplara psikolojik atölyeler düzenlemiştir. Anlaşmalı olduğu Üniversitelere psikoloji alanında seminerler vermiştir.
Çocuk ve ergenlere aktif olarak online ve yüz yüze seanslar gerçekleştirip, ebeveyn danışmanlığı yapmaktadır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ervanur Orun
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Tematik Algı Testi (TAT)
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Ervanur Orun
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
ce...k
Ervanur hocaya arkadaşımın tavsiyesi uzerine iletisime geçtim. Ben Kanadada yaşiyorum ,ilk bir kaç seans Türkiyeye tatile geldigim dönemde yüzyuze gittim,döndüğümde online olarak seanslara devam etmeye başladım. Hoca isini iyi yapan onemsiyen ciddiye alan biri ,ilk seansda kendimi anlaşılmış hissetim.profesyonel sıcakkanlı insancil sorunumu iyi analiz yapıp bana bir cok farklı bakış açılarından bakmayı farkettirdi.Kendimi anlaşılmış ve güvende hissettiğim bir yerde olmaktan mutluyum.Destek almaya belirli araliklarla devam ediyorum.Aileme yaşamima yansımalarını olumlu bir sekilde farkefiyorum geri donüşlerde olumlu yönde bu beni mutlu ediyor. hocam iyiki varsınız
na...o
Yakın bir tarihte düğünüm olduğu için her şeyi çok kafama takıyorum ve en ufak detayları bile büyütüyorum bundan dolayı çok stresliyim terapi almaya karar verdim ve Ervanur Hanım ile online terapi yaptık ve bana çok çok iyi geldi terapilere devam etmeyi düşünüyorum.
zm...s
Erva hanıma arkadaşım gitmişti tavsiyesiyle bende yardım aldım.Çocuğum hakkında bir takım sorunlarımız vardı ve bu sorunlar benim ve çocuğumun psikolojisini etkileyen durumlardı.Erva hanım her şeyden önce işinde çok profesyonel çocuklarla iletişimi çok kuvvetli,normalde benim çocuğum çekingen ve biraz da hırçın bir çocuk olmasına rağmen çok güzel anlaştılar her şeyden önce bu durum beni çok memnun etti ve seansları aldıkça çocuğumda ciddi iyileşmeler gözlemledim tabiki kendimde de. Diğer danışanlara da şiddetle tavsiye ediyorum.
e...
Erva Hocamıza kendisinden çok memnun kaldığını belirten bir referans aracılığıyla, çocuğumda olan öfke ve uyum problemleri için ulaştım. İyi ki de ulaştım. Terapi sürecinde her geçen gün çocuğumda olan pozitif değişimi görmek beni aşırı mutlu etti. Hocamız süreçle ilgili bizi hep bilgilendirdi, sabırla ilgilendi bizimle. Ebeveyn olarak hocamızı terapi sürecinde istemsiz çok zorladık fakat ebeveyn danışmanlığı konusunda da uzman biri olunca sürecimizi çok güzelleştirdi. Mesleğini böyle seven, neşeli ve enerjik hocaları bulmak her zaman mümkün olmuyor maalesef. O yüzden Psk. Erva Hocamı herkese tavsiye ederim, hiç tereddüt etmeden kendisine ulaşabilirsiniz.
k...
Ervanur Hanım'a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Kendisiyle iletişime ve seanslara başladığım andan itibaren memnun kaldım. Kendisi kurduğu iletişim ve empati sayesinde mesleğin ne kadar profesyonel çalıştığını bana gösterdi. Kendi günlük hayattaki kaygılarım ile alakalı problemlerim vardı. Ervanur Hanım'ın yardımıyla, desteğiyle, güleryüzü ve anlayışıyla yok denecek kadar azaldı ve kendisiyle tanıştıktan sonra çevremdeki insanlara da tavsiye ettim. Kesinlikle herkese tavsiye edeceğim bir terapisttir.
i...
Tavsiye üzerine Erva Hanım ile görüştüm. Aslına bakarsanız ilk etapta çok gergindim nasıl olucak acaba iyi gelecek mi gibi kaygılarım vardı ancak seansta gördüm ki Erva Hanım sayesinde bunu kolaylıkla aşabildim. Çevreme de tavsiye ettim çünkü iyi olmak iyi hissetmek herkesin hakkı diye düşünüyorum. Kendisi sürecim hakkında bana çok yardımcı oldu, kaygı sorunum ciddi derecede yüksekti şu an Erva Hanım sayesinde çok çok daha iyiyim. Bu yüzden çevreme de tavsiyede bulundum.
h...
Erva Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaşarak iletişime geçtim. Oğlum için ebeveyn danışmanlığı aldım. Gayet memnun kaldım. Erva Hanım çok ince ve zarifti çok yardımcı oldu bana. Tavsiye ederim.
h...
Erva Nur Hanım'ı ilk çocuğumda yaşadığım sıkıntılardan dolayı görmek istedim. 2. Hamilelik süresinde süreci sıkıntısız atlatmak çok önemliydi. Kendisiyle tavsiye üzerine iletişime geçtim. İletişim süresi boyunca inanılmaz pozitif ve sıcak yaklaştı. Bundan sonraki süreçlerde de beraber ilerlemeyi düşünüyorum.
e...
Ben oğlum için Erva Hanım ile görüşme sağlamıştım. Oğlumun kaygı bozukluğu ve öfke problemleri vardı. 2 aydır Erva Hanımla seanslara devam ediyoruz. İyileşmeyi özellikle üç - dört haftadır belirgin fark ediyoruz, bu konuda Erva Hanım’ın çok büyük emeği oldu. Kendisi çocuklarla iyi iletişim kurabilen ve işinde gerçekten başarılı bir psikolog. Ebeveynleri de tedavi sürecine dahil ediyor, bizlerle de iletişimi asla kesmiyor. Çok güler yüzlü ve nazik birisi. Tavsiye ederiz.
m...
Erva Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Çocuğumda kreşe başladıktan sonra içine kapanma ve kaygı bozukluğu başladı bu nedenle görüşme sağladık. İşini oldukça severek ve profesyonel bir şekilde yapan psikolog. Çocuğumla düzenli olarak gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında çok önemli geri dönüşler aldım. Desteğe ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla Ervanur Hanımı tavsiye ediyorum.
Ervanur Orun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ervanur Orun, Psikoloji. Size Ervanur Orun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Ervanur Orun adresi nerede?Ervanur Orun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ervanur Orun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ervanur Orun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ervanur Orun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ervanur Orun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ervanur Orun hangi dilleri konuşuyor?Ervanur Orun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ervanur Orun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ervanur Orun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ervanur Orun hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Ervanur Orun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ervanur Orun hangi sigortaları kabul ediyor?Ervanur Orun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu