me....
1 ay önce Esabil Hocama burunda yaşadığım sorunlar için gitmiştim. İlk muayenede ameliyat olmaya karar verdim. Kendisi ve danışmanlarının ilgisi ameliyat süresince ve sonrasında da devam etti. Sağlık sorunu olarak kemik eğriliği ve burun eti büyümesi vardı. Estetik görüntüsünü tamamen hocama bıraktım ve daha önce arkadaşım ameliyat olmuştu ve hocamıza kendisinin tavsiyesi ile gittim. Arkadaşımın burnunu gördüğümde hayran olup bizzat sormuştum. Şimdi aynı şekilde benim burnumda da harikalar yarattı ve herkes de benimle aynı görünüşte. Bir çok arkadaşım adres ve numara istedi. Hiç düşünmeden gidin :)
d.....
3 yıl öncesinde olduğum burun ameliyatımdan son derece memnunum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Oldukça doğal ve istediğim gibi oldu. Çok mutluyum.
g.....
2021 Ocak ayında burun estetik ameliyatımı Esabil Bey yaptı. Burnumun geniş olan alt kemik kısmına hiç dokunmadan üst kısmı törpülenmiş fakat birleşmediği için çukur görünüyor. Orta kısın dar, ön kısım ve arka kemik kısmı oldukça geniş ve eğri duruyor. Ayrıca burun ucu da düşük. Tekrar revizyon yaptırmam için kaburgadan kıkırdak almaları gerekiyormuş.
Bu arada tavrı ve yaklaşımı iyiydi. Revizyon ameliyatını yapacağını belitti . Fakat bu durumdan sonra güvenemiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kendisine 2 yıl önce ilk burun ameliyatı oldum ilk günden beri burnumda çökmeler vardı zaman geçtikçe çoğaldı . Çökmeler oldu ve burnum sis kaldı . Suan burnum hasar aldığı için anca düzeltebiliyorlar suan başka doktora 3ncu revizyonuma hazırlanıyorum
al...a
Mükemmel bir doktor. 4 sene önce burun estetiği oldum o kadar memnunum ki çok doğal ve güzel. Şikayeti olan herkes ama herkesssss yaptırmalı.
se...k
Ben memnun kalmadım meme ameliyatı oldum biri küçük büyük oldu özgüven kalmadı bende çok pişman oldum
nu...r
Kendisine 2 defa burun ameliyati oldum ve şuan burnum berbat durumda burnumun kanat kısımlarında neden olduğu belli olmayan şişlikler burnumda çökme burun deliklerinde eşitsizlik birde burun kanadında sebebini bilmediğim bir dikis atmis attigi dikisinde izi kaldı asla tavsiye etmiyorum
bö...
Kendisi 4 yıl önce göğüs operasyonumu gerçekleştirdi.Malesef memnun kalmadım iki kez operasyon geçirdim ve ikisinde de düzelme olmadı.
☘.....
Merhaba arkadaşlar Esabil hocam işinde çok başarılı bir hekim.Özel ilgi alaka bekleyenler sizin amacınız nedir sağlığınızla yakından ilgileniyor zaten bir de pozitif iletişim seansımı bekliyorsunuz.Ben 10 gün önce ameliyat oldum çok memnunum güvenebileceğim tek doktor olarak Esabil hocamı gördüm olmak isteyen herkese burun ameliyatını öneriyorum gidip görüşebilirsiniz
n....ş
Kızımın burun ameliyatını yaptı Esabil hocam. O kadar güzel olduki tanıyan tanımayan herkes soruyor kim yaptı diye. Ben de 3 Mart da üç bölgeden aynı anda estetik ameliyat oldum. Sonuçtan inanılmaz memnunum ve çok mutluyum. Hastanede kaldığım sürece bütün ekibin ilgisi taktirde şayandı. Esabil hocam da sık sık kontrole geldi. Hocam'a ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyorum ve güvenle herkese tavsiye ediyorum
Esabil Eker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esabil Eker, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Esabil Eker adresi nerede?Esabil Eker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esabil Eker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esabil Eker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esabil Eker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esabil Eker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esabil Eker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esabil Eker hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Esabil Eker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra