Op. Dr.
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Özel Dünyam Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Hollywood Yüz Estetiği
Kalıcı Makyaj
Simetri Estetik
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Mezoterapi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Özel Dünyam Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Yüz Germe
İple Yüz Germe
İzsiz Meme Büyütme
Simetri Estetik
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 senesinde mezun olmuştur.Ardından 2009 senesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 2011 yılından bu yana Özel Dünyam Hastanesi ve Simetri Estetik'te çalışmaktadır.Daha önceki deneyimleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uzman Doktor -2011,Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Yanık Ünitesi 2010-2011,Erciyes Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi A.B.D 2003-2009 ve Sorgun Devlet Hastanesidir. 2001-2003
er...r
Merhabalar Kayseride bu kadar donanımlı bir merkez olduğunu simetriye gittiğimde öğrendim haziran ayında lazer ile ben alımı işlemi için başvurdum fakat bu dönemin ben alımı için uygun olmadığını gayet açıklayıcı bir şekilde söylediler,yönlendirdiler ve geçtiğimiz ay işlemimi yaptırdım,gayet profesyonel kadro Esabil hocamıza ve tüm simetri emektarlarına minnettarım başarılarınızın devamını dilerim
se...n
2023 mayıs ayı gibi basen bölgesinden lazer lipoliz hizmeti aldım. Sonuçtan memnun kalmadım, bir bacağım diğerine göre daha ince oldu, simetrik olarak bir kısımdan diğerine göre ya daha çok ya da daha az yağ alınmış.sonuçtan memnun kalmadım.ve estetik bir görüntü yok tabiri caizse boru gibi oldu bacaklarım.iletişimide cok iyi kuramadığimiz kanısındayım, tam olarak ne istedimi anlatamadigımın sebebi cok acil işi varmış bi an önce gitmek zorundaymış gibi bir hali vardı.
b....k
Mide küçültme oper. sonrasında doktor bey ile tanıştım. Karın germe ve meme op oldum. Operasyon öncesi bilgilendirme, yapılan işlem ve tedavi sürecinde sürekli kontrollerim tapılarak süreci tamamladık. Alanında çok iyi bir doktor. Esabil beye ve tüm ekibinin ellerine sağlık.
ed....
Saygılı ve sevgili Esabil hocama rinoplasti ameliyatı oldum. Süreçten ve ameliyat sonrasında hiç bir sorun yaşamadım. Aksine bu kadar rahat olacağımı tahmin edemezdim.iyi ki siz hocam..
se...a
Merhaba botoks sürecinde çok ilgili bir hekimle karşılaştım tüm ayrıntılar tarafıma iletildi gerçekten çok memnun kaldım ve kesinlikle ikinci kez yaptırmak konusunda asla tereddüt etmiyorum.
de...
Dr .beye yaklaşık 1,5 yıl önce meme küçültme +dikleştirme ameliyat oldum .Ameliyatım gayet başarılı geçti .Ameliyat sonrasında da hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım .Hep korkuyordum bu ameliyatı olmak için iyi ki doktor beyle karşılaştım ,takip ve tedavim düzenli ve çok özenli bir şekilde yapıldı sırt ağrılarımdan kurtuldum kendisine minnettarım .
a....i
Esabil hocamın meme protez hastasıyım. Göğüslerimin küçük olmasından hem psikolojik olarak hem de görüntü olarak çok rahatsızdım. Esabil Hocam ile tanıştıktan sonra meme protezi oper. olmaya karar verdim. 2023 yılında op. geçirdim. Operasyondan kısa sonra normal hayatıma devam ettim. Ağrılarım beklediğimden daha az oldu. Aldığım hizmetten ve yapılan operasyondan çok memnunum. Meme protezi düşünen herkesin Esabil bey ile görüşmesini kesinlikle tavsiye ediyorum.
2 yıl önce meme protezi ameliyatı oldum. Göğüs başlarımlada da boyut farklılığı vardı. Doktor bey bunları eşitleyeceğini söyleyerek ikisini de çevresinden çember olarak dikti. Fakat büyük olanın içinde bir çember küçük olanın da dışarıdan birer ikişer cm çember dikişlerim var şu anda. Kendisine büyüğün içerisindeki dikişi sorduğumda bunun morluk olduğunu geçeceğini söyledi. Fakat bu benim göğüs başımdı. Yani şu anda iki mememde de biri göğüs başımın dışarısında biri de göğüs başımın içerisinde iki farklı çember dikiş var. Eski halinden çok daha kötü çünkü anlamsız bir sürü dikişim var. Bunun geri dönüşü de yok maalesef. Ayrıca bu dikişlerde bazı yerlerde büzülme ve kabarıklar var. Kıyafeti direkt giydiğimde göğsümde kocaman farklı boyutlarda göğüs pedleri var gibi görünüyor.
se...
Esabil beye burnumdaki biraz kemer ve çaplık dolayı başvurdum 2019 operasyon oldum fakat memnun kalmadım operasyondan sonra burnumda kemer yamukluk duruyordu ve uzunlukta oluştu esabil bey doğal burun bahsettimişti fakat ben daha estetik bir burun istiyordum tekrar esabil beyin de kabulüyle 2022 revizyon oldum fakat burun ucundaki uzunluk yada caplık duruyor sağlık anlamda bir problemın yok fakat estetik anlamında olmuş bir burnum yok suan başka dr maalesefki operasyon geçiricem
c.....
Meme küçültme ameliyatı:
Annem Esabil Hocada meme küçültme ameliyatı oldu. Kendisi hastalarına karşı çok ilgili. Bütün soruları detaylı bir şekilde cevaplıyor. Eli çok hafif, 2. günden sonra hiç ağrısı olmadı. Kendisi çok kibar ve başarılı bir doktor. Sonuç çok güzel.
Selamlar
Esabil Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esabil Yüksel, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Esabil Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: ameliyatsız yüz germe, Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Cilt Yenileme, Deri Grefti Uygulaması, Dikiş, Dolgu.
Esabil Yüksel adresi nerede?Esabil Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan
- Alpaslan mah. M.şimşek Blv. Başyazıcıoğlu Apt. Altı Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esabil Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esabil Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esabil Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esabil Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esabil Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Esabil Yüksel ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Esabil Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esabil Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esabil Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Esabil Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esabil Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Esabil Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra