Göz Hastalıkları Randevusu
Kontrol Randevusu
Lasik
Lazer Refraktif Cerrahi
İzmir Ekol Hastanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Medikal Retina
Retina Hastalıkları Cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Trifokal Göz İçi Lensleri
İzmir Ekol Hastanesi
2012-2016 yılları arasında İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nde Yardımcı Doçent olarak çalışmış; glokom ve kornea birimlerini yönetmiştir. Ayrıca, Ege Üniversitesi’nde keratoplasti (göz nakli) eğitimi almış, İzmir Üniversitesi Göz Kliniği’nde prematüre bebeklerde (ROP) göz muayeneleri yapmıştır. Deney hayvanlarıyla klinik ve laboratuvar çalışmaları için gerekli eğitimi de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2020 yılında Üniversitelerarası Kurul tarafından Doçent unvanı almıştır.
d....e
East Bey anneme katarakt ameliyatı yaptı ayrıca akıllı lens taktı . İnanılmaz ilgili , kibar ve süreci hastaya detaylı bi şekilde anlatıyor . Her anlamda çok memnun kaldık
ca...n
Femto lasik ameliyatı oldum . Beni ilk başda o kadar ayrıntılı bilgilendirdi ki aklınızda hiç bir soru işareti kalmıyor . Ve uygulama sonrası tüm aşamaları tek tek anlatıyor. Uygulama sırasında da aynı şekilde yapılan tüm aşamaları size anlatıyor . İnanılmaz korkum vardı ama ESAT beyle tanıştıktan sonra , yaklaşımı ve güler yüzü tüm stresimi aldı . Tam bir ANNE şevkati gibi yaklaşıyor diyebilirim :)
de...z
ben daha önceden istanbulda muayene oldum ve ilaç kullandım şikayetim hafifler gibi oldu ama bi süre sonra şikayetim tekrar etti ve kullandığım ilaçları reçeteye yazdırmak için memleketim olan çorum devlet hastanesine gittim oradan bir çalışan esat çınarı önerdi amacım tedavi değildi ilaç yazdırmaktı ama esat bey tarafından öyle güzel bi tavırla karşılandım ki hastanemizin diğer doktorlarına benzemeyen tavrı beni gerçekten çok şaşırttı ve çok sevindim.insanalarla diyaloğu çok güzeldi.halen göz ile ilgili şikayetim elbette var tercihimi yine esat bey tarafından kullanacağım insan yerine konmak önemsenmek gerçekten çok hoş.doktorumuza çok teşekkür ederim.
Esat Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esat Çınar, Göz Hastalıkları. Size Esat Çınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş.
Esat Çınar adresi nerede?Esat Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esat Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esat Çınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esat Çınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esat Çınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esat Çınar hangi dilleri konuşuyor?Esat Çınar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esat Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esat Çınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esat Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Esat Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esat Çınar hangi sigortaları kabul ediyor?Esat Çınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları