Bacak Estetiği
Normal randevu
Popo Estetiği
Yüz Gerdirme
Esat Engin Üstünsoy Muayenehanesi
Özel ilgi alanları: göz kapağı estetiği; burun estetiği; karın estetiği; meme estetiği; botox dolgu uygulamaları
d....a
Uzun suredir dolgu ve botoks islemleri yaptiriyorum.. daha iyi bir doktor deneyimlemedim.. gorusmelerdeki sakin tavri ve bilgisi fazlasiyla rahatlatici..
em...
Engin bey yıllardır cesaret edemediğim göğüs küçültme ameliyatı için,önce bana ameliyat ile ilgili herşeyi anlattı.kendinden çok emin olması rahatlamamı sağladı.Ameliyatımı oldum ve dediği gibi hiç ağrısız sorunsuz bir ameliyat geçirdim,hâlâ inanamıyorum çok mutluyum,ilk gün yürüdüm,kollarımı yukarı kaldırmakta zorlanmadım,tuvalet ihtiyacımı bile kendim hallettim,bu arada hemde kepçe kulak ameliyatımıda yaparak tüm rahatsızlık veren durumlardan kurtuldum.teşekkür ediyorum kendisine,iyi niyeti,güleryüzü ve son derece memnun kaldığım operasyonları için.kesinlikle tavsiye ediyorum.
el...n
Bir senedir araştırma içerisindeydim ,arkadaşlarımın Esat beyde yapılan ameliyat sonuçlarını görünce derhal karar verdim belkide hayatımda verdigim en doğru kararlardan biriydi 2 gün hastanesinde kaldım ağrısız bir durumda otelimde dinleniyorum. Göğüs büyütme ,karın germe, yağların alınması,göz kapakları şimdilik,çok mutluyum doktoruma minnettarım çok büyük bir güven duygusu oluştu şimdi gönül rahatlığı ile arkadaşlarıma tavsiye edeceğim ben tek cümleyle, iyiki burdayım ve Esat Engin Üstünsoy tarafından ameliyat edildim.
Esat Engin Üstünsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esat Engin Üstünsoy, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Esat Engin Üstünsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Randevu, Yüz Gerdirme, Dudak Büyütme, Kulak Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Burun Estetiği, Liposakşın, Karın Germe.
Esat Engin Üstünsoy adresi nerede?Esat Engin Üstünsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağlayan Mahallesi, Fener cad. 52/8, Muratpaşa, Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esat Engin Üstünsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esat Engin Üstünsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esat Engin Üstünsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esat Engin Üstünsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esat Engin Üstünsoy hangi dilleri konuşuyor?Esat Engin Üstünsoy ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Esat Engin Üstünsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esat Engin Üstünsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esat Engin Üstünsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esat Engin Üstünsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Esat Engin Üstünsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra