te...n
Cerrahpaşa da tanıdım bu doktoru. 20 yıl kadar muayene oldum kendisine. En sonunda gelişen tıp ve teknoloji ile beyin ameliyatı olup iyileştim. Allah razı olsun.
il...s
Mükemmel insan. Ne söylesek az uzun ömurler diliyorum. 33 sene önce doktorların ölecek dediği ben 36 yasinda sağlıklı bir insanım 13 yıllık tedavi sürecinde h8c hasta olduğumu hissettirmedi bile muayeneye giderken hep esat amcaya ziyarete gidiyoruz diye hissettim ve 4 sene once oglumda da gorulen ayni hastalığı da onun yonlensirmeleriyle kolayca atlatıyoruz. Allah razı olsun milyon kere.
az...s
sayin hocam senden allah razi olsun önce allah sonra sen benim 25 sene evvel çocuğuna şifa oldun para pul talep etmedin hep sifa dagittin model verdin siz kendinizle ilgili saglik ve sihahitinizi yazmanizi istiyorum. Kendnizden bahsedin. Sitelerinin genişletilmesini istiyorum.
er...l
Tanımanız yeterli insana verdiği pozitif enerji ile iyileştiriyor zaten.8 yaşından beri hastanelerde epilepsi hastalığıma sifa aramakla geçti zamanım taaki esat hocayı bulana kadar.
ne...r
Hiç mutlu hasta gördünüz mü? Tabiki hayır.Ama ben Prof Dr Esat Eşkazan hocamızın hastası olmam bile benim için mutluluktu.Hocam sayesinde hastalımı seviyorum, Artık ilacımı değerli hocamın ilaç değil de bayram şekeri gibi sabah akşam içip , kalbimde yaşıyor.Ona sevgimi anlatmaya kelime bulamıyorum.
me...r
ALLAH HOCAMIZA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN. OĞLUM ONUN SAYESİNDE EPİLEPSİ NÖBETLERİNDEN KURTULDU. HAYAT BAĞLANDI ÜNİVERSİTE LİSANS EĞİTİMİNİ TAMAMLADI. BU KADAR ALÇAK GÖNÜLLÜ, HSATASINA HİZMET VERMEYİ ÖNEMSEYEN, BİLİM ADAMLIĞI SORUMLULUĞU VE PARAMEDİKEL DVRANIŞLARDAN UZAK PARAYA ÖNEM VERMEYEN HOCAMIZA BEN EŞİM VE TÜM AİLEM MİNNETTARIZ. İYİ Kİ BÖYLE BİLİM ADAMLARI DA VAR.
ay...e
bana verdiği ilaçlar çok iyi geldi psikolejik acıdan önerilerle destek verdi daha mutlu olmamı ve hastalığımı takmamaı önemsetti teşekkür ederim DR esat eşkazana allah ona sağlıklı uzun ömür versin onungibi doktorlara ihtiyacımız vae
rü...r
ÖNCELİKLE MÜKEMMEL BİR İNSAN MELEK GİBİ BİRİDİR.HASTALARINA DOKTOR GİBİ DEĞİLDE BİR ARKADAŞ GİBİDİR İNSANA POZİTİF DÜŞÜNCELER DAĞITIR.BEN YILLARDIR ONUN HASTASIYIM.MÜKEMMEL BİRİ YAA.HAKKI ÇOKTUR BENDE.
es...a
hayatımın belkide dönüm noktası,30 kilo almama sebep olan bende var olaman epilepsi hastasısın diye tutturan 3 doktordan sonra tanıştım dünyanın en pozitif insanına.işini bu kadar önemseyen,hafızası bu kadar güçlü,neşesiyle hastayım diye mutsuz olan bir insanı mutlu esebilecek kadar dünya görüşü geniş başka bir doktor yok allah uzun ömür versin.ayrıca bi çocuk var 4 ayrı doktora göründü ama ben daha yeni tanıdım benim öğrencim epilepsi diyorlar ama ben esat hocamada görün istiyorum,telefon numarasını kaybettim bu yazıyı okuyan insanlarda varsa lütfen bana yazsınlar.
sa....
Hocam, benim hayatımdaki en önemli insanlardan biridir. Belkin o bunu bilmiyor ama ben buradan bunu herkese ilan edebilirim. Birçok doktor gezdikten sonra kendisini tanıdık, uyguladığı tedavi ile epilepsi rahatsızlığım geçti ve bir daha tekrarlamadı. Sadece bena değil çevremdeki bir çok yakınıma da şifa verdi. Alanında, benim gözümde bir numara.Allah kendisinden razı olsun. Kendisine sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.
Esat Eşkazan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esat Eşkazan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Tıbbi Farmakoloji.
Esat Eşkazan adresi nerede?Esat Eşkazan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esat Eşkazan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esat Eşkazan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esat Eşkazan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esat Eşkazan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esat Eşkazan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esat Eşkazan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Esat Eşkazan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları