Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
i.....
Telefon numarası doğrulandı
Tip2diyabet, haşimoto, tüksek tansiyon şikayetiyle gittim. Tedavim cok başarılı oldu, 25 kilo verdim.
t.....
Diyabetim nedeniye Esen hocaya gittim,ilacımı değiştirdi, hem kilo verdim hem şekerim şimdi çok ayarlı. Tavsiye ederm . En önemli şey sağlığımız uzmanını tercih edin.
go....
Tiroid nodullerim icin ameliyat onerilmisti, Esen Hocam biopsi yapti, ameliyata ve ilaca gerek olmadigini soyledi cok rahatladim. Cok guven veren bir doktor.
Esen Akbay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esen Akbay, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Esen Akbay adresi nerede?Esen Akbay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir
- Babil Kavşağı Mezitli Sanayi Sitesi Karşısı Babil Tower Apt. No: 3/17 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esen Akbay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esen Akbay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esen Akbay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esen Akbay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esen Akbay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esen Akbay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Esen Akbay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenişehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar