Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun
ne...ş
Mükemmel bir doktor.İki gebeliğim süreçlerinde hep yanımda olan ve bana iki melek kazandıran Esen hanıma teşekkürler yeniden.İki sezaryanda da problem yaşamadım ve çabucak ayağa kalktım.Herkese tereddütsüz öneririm.
ni....
7 ay önce sezaryen doğum yaptım ve hemen ayağa kalktım çabuk toparlandım, hamileliğim süresince çok memnumdum Esen Hanım'dan, doğumumu da iyi ki kendisi yaptırmış. Buradan tayin olup gideceğim halde bir daha anne olursam yine kendisine geleceğim.
eb...y
6 ay once seaeryan ıle ıkız bebeklerımı dunyaya getırdım esen hocam son derece ıyı anlayıslı ve alanında cok basarılı doktorlardan ılk gun ayaga kalktım ve cok ıyıydım esen hocama ve ekıbıne sonsuz tesekkurler
di...r
En iyi kadın doğum uzmanlarından biridir Esen Çağşar. İlk doğumumu onunla birlikte yaptım ilk gün ayağa kalktım ve ameliyatından çok memnun kaldım. Herkese önereceğim bir doktordur.
Esen Çağşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esen Çağşar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Esen Çağşar adresi nerede?Esen Çağşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esen Çağşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esen Çağşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esen Çağşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esen Çağşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esen Çağşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esen Çağşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Esen Çağşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İskenderun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İskenderun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları