Eğitimler:
* Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Temel ve İleri Düzey Eğitimleri (Filiz Çetin)
* 1. ve 2. Düzey EMDR Eğitimleri (Emre Konuk/Asena Yurtsever)
* Çocuk ve Ergenlerde EMDR Eğitimi (Ümran Korkmazlar)
* Theraplay Aile Oyun Terapisi Eğitimi ( Aslın Candan Kodalak)
* Çocuk ve Ergenlerde Oyun Terapisi ve EMDR (Reyhana Seaadat)
* Çocuk ve Ergenlerde Bağlanma Sorunları ve EMDR (Derya Altınay)
* Çocuk ve Ergenlerde EMDR Triatlon (Pınar Fidancı)
* Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi- 5 Modül (Ebru Şalcıoğlu)
* Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi 1. Modül (Vahdet Görmez)
* Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları (Nevin Dölek)
* Çocuk ve Ergenlerde Ölüm /Yas ve EMDR (Nalan Saban)
* Yetişkinlerde Bağlanma Sorunları ve EMDR (Asena Yurtsever)
* WÇZÖ-IV Zeka Testi (TPD)
* WISC-R Zeka Testi (TPD)
* MOXO Dikkat Testi
* MMPI Kişilik Envanteri (TPD)
* Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi (Kim Psikoloji)
İhsaniye Mahallesi F.S.M. Bulvarı Yüce Sokak Doruk Sitesi C Blok Kat:8 D:15-16, Bursa
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
b....p
Özellikle çocuk psikolojisi ile ilgili kendisinin Bursa’nın en iyilerinden biri olduğunu düşünüyorum. Kızımı sağolsun üç ay gibi bir süre içerisinde danışanı olarak kabul etti, sonrasında da kendisinin isteğiyle danışmanlık sürecimizi sonlandırdık.Kendisi bize deprem sonrasında istediğimiz desteği verdi, normalde biz Hatay Antakyalıyız, Bursa’da ikamet ediyoruz, o dönem çocuğum bir ara yalnız kaldı, okula gidene kadar da bu durumu kendisine aksettirmedik, sonrasında da kızım için yıkıcı bir etkisi oldu, güvensizlik, yalnız kalma gibi korkuları başladı, bu durum onun sosyal yaşamına etki etmeye başladı. Bursa’da Esen hanıma öğrendim, sonrasında kendisine gittik, üç aylık bir süreç geçirdik ve şu anda da problemlerimiz büyük oranda çözülmüş durumda diyebilirim.
g....g
Kızım için kaygı bozukluğu konusunda kendisinden destek aldık. Bu süreçte kızımla olan iletişiminden gerçekten çok memnun kaldık, biz ailesi olarak da bu süreçte kendisinden aldığımız bilgileri uyguladık, çok kısa bir sürede de destek aldığımız konu üzerine başarıya ulaştık. Kasım ayında seanslarımıza başlamıştık, seanslarımızı bitirdik, eylülde kendisi tekrar gelebileceğinizi söyledi.
k.....
Kızım için korku sebebi ile gittim güzel sonuç aldık tavsiye ederim rahatlıkla bir tanıdığım vasıtası ile ulaştım. Emdr uyguladı ayrıca genel anlam da çocuğa saygı duyarak yönlendirdi içindeki şeyleri dışa vurması konusunda destek sağladı. Gözlemlediğim kadarıyla desteği yeterliydi bize iyi geldi.
d.....
Esen Hanım ilk gittiğimiz andan itibaren yaklaşımı desteği olsun çok yararlıydı kendisi çok tatlı bir insan çok memnun kaldım problemimize yanıt verdi çözüm üretti tavsiye ederim. Okulumuzda ki psikolog öğretmenimiz yönlendirdi. Çocuğuma yaklaşımı beni çok etkiledi ve zaman içerisinden devam ettikçe etkini görüp cevap alabildik. Tavsiye ederim.
Kendisinden çok memnunuz ay da bire düştü görüşmelerimiz bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim ettiklerimiz de memnunlar. Oğlum için başvurduk ikinci ayında bir çok problemi açtık şimdi ay da bir görüşüyoruz çok memnunuz. Bir yönlendirme sayesinde ulaştım. Oğlum da bende çok seviyoruz Esen Hanım gelmesine gerek yok demesine rağmen oğlum istediği için sevdiği için ay da bir gidiyoruz.
Görüşmelerimizden sonra çok kısa süre de çok olumlu dönütler aldık çok bilgili hem çocukla ilgili hem de ebeveynle ilgili paylaşma konusunda çok bilgilendirdi neler yapabilmemiz gerektiği alakalı bilgilendirdi. Yaklaşım konusunda bilinçlendirdi çocuğum çok içine kapanıktı kendini ifade etme konusunda büyük adımlar attı durumu hallettik.
İlgisi çok güzel arkadaş gibi yaklaşıyor bana çocuğuma sıcak ve samimi şekilde davranıyor ortamın samimi olması hoşumuza gidiyor iyi iletişim kuruyoruz.Sosyal medyadan onu takip eden arkadaşım da gördüm gittik hala da devam ediyoruz 1 yılı geçti.
İki yaş civarı kızımın utanması çekinmesi inatçılığı üzerine gittim memnun kaldım. Esen Hanım'ın güler yüzlü sakin ve kendinden emin tavırları bize güven duygusu verdi. Önceden yaptığı ufak tefek şeyleri gösterdiği tepkiyi göstermez oldu baya azalma oldu anneannesi ve dedesi ile görüşmezken onlarla bolca vakit geçirmeye başladı. Oyun grupları girmiyordu oyun grubundan çıkmak istemiyor.
Genel olarak çok memnun kaldık. Çocuğum için başvurmuştuk bir sorun ile gittik o sorunu büyük oranda çözüldü hala daha devam ediyoruz. Kendisini sosyal medyadan gördüm araştırarak kendisine gittik. İlgisi alakası bilgisinden çok memnunuz çocuğumla olan iletişimi de çok güzeldi.
Esen Orhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esen Orhan, Psikoloji. Size Esen Orhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi.
Esen Orhan adresi nerede?Esen Orhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi F.S.M. Bulvarı Yüce Sokak Doruk Sitesi C Blok Kat:8 D:15-16 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esen Orhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esen Orhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esen Orhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esen Orhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esen Orhan hangi dilleri konuşuyor?Esen Orhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esen Orhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esen Orhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esen Orhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esen Orhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Esen Orhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar