me...n
HAYATIMDA AMELİYATA GİRMEKTEN ÇOK KORKUYORDUM.BENİ AMELİYATA İKNA EDİP SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İDRAR KANALIMDA BULUNAN TAŞI KAPALI AMELİYAT İLE ALIP STENT TAKTI BEN HAYRET KALDIM Kİ HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM GERÇEKTEN AİLE OLDU BİZE ALLAH İŞİNİ GÜCÜNÜ RAST GETİRSİN BÖYLE SAMİMİ GÜLER YÜZLÜ ANLAYIŞLI BİR DOKTORA İLK DEFA RASTLIYORUM BAŞKA DOKTOR TANIMIYORUM
ra...
Ben gebelikte ortaya çıkan böbrek taşım sebebiyle doğumdan hemen sonra Eser hocayi tesadüfen buldum.İşini severek yapan, ilgisi ve alakasiyla mükemmel bir doktor beni en kısa zamanda sağlığıma kavuşturdugu için ne kadar teşekkür etsem az. Özel hastanelerde görmediğim ilgiyi Eser beyden gördüm Allah razı olsun hiç tereddüt etmeden gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor.
ha...n
Kesinlikle çok ilgili sorunu sonuna kadar dinleyen güler yüzlü iyi niyetli bir doktor 10.02.2016 tarihinde muayene oldum oda tesadüfen kendi doktorumun ameliyatı olunca eser beye aktarılarak iyki de aktarılar meslek hayatınız da başarılar dilerim umarım hem bu şekilde devam edersiniz saygilar
fa...h
öncelikle merhabalar. bu site hekimler hakkında bilgi edinmede çok faydalı olduğunu düşünüyorum. dr. eser bey hastlarla gayet ilgili kibar ve uyguladığı tedavilerde gayet başarılıdır. bende dr eser bbeye muayene oldum ve tedavimi yaptı gayet memnun kaldım tavsiye ederim.
Eser Köylüoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eser Köylüoğlu, Üroloji.
Eser Köylüoğlu adresi nerede?Eser Köylüoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurttepe Mahallesi 83027. Sokak No:9 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eser Köylüoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eser Köylüoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eser Köylüoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eser Köylüoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eser Köylüoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eser Köylüoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Eser Köylüoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ürologlar