g....ç
2 çocuğumunda doktoru çok ilgili ve doğru yönlendirmeleri sayesinde kızımın bebeklik alerjilerini iyileştirdi her zaman her telefona mesaja dönüş yapmıştır çok ilgili bi doktor İskenderun’da en iyi çocuk doktoru olduğunu düşünüyorum herkese tavsiye ederim
Dr. Eser beye çocuğumun hafif ateşlendiği için gittik. Eser bey muayene sonucunda antibiyotik kullanmamızı önerdi. Fakat kullanılan ilaç antibiyotik ishali durumu oluşturdu. Yaklaşık iki aydır bu durumla uğraşıyoruz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
yd...
Bebeğimizin doğumda ilk kontrol yapan bebeğin zayıf doğmasından kaynaklı nefes almada zorluk çektiği için doğum sonrası eşimi teselli edeceği yerde bu bebek inşallah Yaşar deyip eşimi korkutmuş ve hiç kimseye önermeyeceğim bir doktor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Eser Taşçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eser Taşçı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Eser Taşçı adresi nerede?Eser Taşçı adresini belirtmedi. Eser Taşçı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Eser Taşçı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eser Taşçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eser Taşçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eser Taşçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eser Taşçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eser Taşçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eser Taşçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Eser Taşçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.