Randevu +14 daha fazla
Kariyer Danışmanlığı
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
Koza Psikoloji
Çukurova Üniversitesi nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nde "Lise Öğrencilerinin Kariyer Uyum Yeteneklerinin Bağlanma Stilleri İle İlişkisinin İncelenmesi" konulu tezli yüksek lisansını tamamlamıştır.
2009 - 2013 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri nde subay rütbesiyle 4 yıl boyunca RDM Amiri olarak er-erbaş, sivil memurlar, askeri personel ve ailelerine psikolojik danışmanlık hizmetleri vermiştir. Bu yıllarda GATA öğretim üyesi Prof.Dr. Kamil Nahit ÖZMENLER tarafından yürütülen ‘İleri Düzey Koruyucu Ruh Sağlığı’ ve Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Nesrin HİSLİ ŞAHİN tarafından yürütülen ‘Stres Yönetimi ve İntihar’ adlı sertifika programına katılmıştır.
2012 Ocak ayında Adana - Sistemik Psikoterapi Enstitüsü- Prof. Dr. Turan AKBAŞ aracılığıyla - Almanya - IF Weinheim Aile ve Evlilik Terapisi Enstitüsü’nden her biri dört gün olan iki hazırlık eğitimi ve yaklaşık 4 yıla yayılmış temel eğitimi tamamlamıştır. Temel eğitim her biri 5 gün olan 11 kuramsal eğitim ve her biri 2 gün olan 12 süpervizyon eğitimlerini içermektedir. Eğitimler Weinheim Aile Terapi Enstitüsünden gelen Alman eğitimciler (Hagen Böser, Claudia Terrahe-Hecking, Hans Lieb, Cornelia Hennecke) tarafından verilmektedir. Weinheim Aile ve Evlilik Terapisi Enstitüsü 1975 yılında kurulmuş olup Almanya’daki aile ve sistem terapileri alanında eğitim veren en eski enstitüdür.
Sistemik Psikoterapi Enstitüsü Başkanı Prof.Dr. Turan Akbaş tan 5 modül den oluşan Sistemik Cinsel Terapi eğitimini tamamlamıştır. -
2017 Eylül ayında Adana - Sistemik Psikoterapi Enstitüsü - Prof. Dr. Turan AKBAŞ aracılığıyla - Almanya - IF Weinheim Aile ve Evlilik Terapisi Enstitüsü’nden her biri 5 gün olan toplamda 6 modül olan Çocuk ve Ergen Terapisi eğitimi programına devam etmektedir.
2018 Eylül ayında Weinheim Psikoterapi Enstitüsü Başkanı Dr. Hagen BÖSER tarafından verilen ACT(Kabul ve Kararlılık Terapisi) eğitimini almıştır.
2019 ve 2020 yılında Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu tarafından yönetilen "İlişki Pusulası, Aile Çalışmaları Enstitüsü"den Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimi'nin iki modülünü tamamlamıştır.
gü...ş
Her gittiğimde farkındalığım daha iyi oluyor. Kendimi bulma yolunda ilerlediğimi hissediyorum. Bu yolculuk bana iyi geliyor. Yolun başında olsam bile etkisini çok fazla görüyorum.
ay...e
Sevgili Eser bey ile 6 senedir devam eden bir psikoterapi sürecimiz var. İyi, daha iyi olmak için; hiçbir araştırma yapmadan canım mentorum tarafından yönlendirildiğim bir başlangıçtı en başında. Süreç içinde fark ettim ki terapist dediğimiz kimsenin; cinsiyet, yaş, eğitim, çalışma alanları gibi deneyimlerini araştırmak önemli ve ben bunları yapmadım. Hocamın sözüne güvendim. Şanslıyım. Çünkü nokta atışı yapmıştı kendisi. Şimdi terapistimi öveceğim biraz müsaadenizle. İnsani bir yerden bana dokunduğu, sürecimde verdiğimiz aralara rağmen terapistim olmaya devam ettiği ve her şey kötüye gitse bile bana alan açtığı için minnetimi ifade edemiyorum. Buradaki yorumlara bakıp biraz olsun ferahlamaya çalışan sevgili yüreklere su serpmek isterim, iyi ki buraya geldiniz bir şekilde ve bu süreci canım terapistimle bir kez olsun deneyimlemenizi dilerim. Hepiniz iyisiniz ve değerli. Ben de bunu Eser bey sayesinde hatırlıyorum, size de iyi gelmesini dilerim, kendisinin ve bu ender yolculuğunuzun.
t....t
Maruz kaldığım ilişkiler bir çeşit istismara döndüğü için zor dönemler yaşıyordum. Bu konuda tek taraflı çabalamak ve tüm eforumu bu yönde harcamak beni haylice yoruyordu. İşte bu dönemde Eserle tanıştım. 9 aydır devam eden terapim sayesinde ve tabi ki kendi isteğimle değişiyorum ve bunu beraber deneyimlemek güzel bir his.
Eser Bey iyi bir dinleyici olması, empati duygusunu hissettirmesi ve yargısız ortamı ile terapi esnasında kişiye anlaşıldığını ayrıca rahat ve güvenli bir ortamda olduğunu hissettiriyor. Konuşma esnasındaki soruları ile kişiye ayna tutuyor, başka bakış açıları kazandırıyor. Düşündükçe ve bakış açısı genişledikçe değişim, dönüşüm başlıyor.
Seanslar benim guvenli alanim ve kendimi tanima yolculugum oldu, bu kadar etkili olmasinda eser beyin kurdugu iletisimin etkisi cok buyuk
i̇....
Kendisinden danışmanlık almaya 2016 yılında başladım, o zamandan beri aralarda uzunlu kısalı boşluklar olsa da görüşmeye hala devam edebildiğimiz için çok mutluyum. Tutarsız geliş gidişlerimden kendisini yıldırmazsam bir ömür de devam etmek isterim. Sayesinde boşanma sürecimi çok yumuşak bir şekilde atlattım. Ve birçok kere davranışlarımın arkasında yatan nedenleri bulmamı, aydınlanmamı ve bilinçlenmemi sağlamıştır. Bundan ötesi her seans sonrası kendimi çok güçlü ve keyifli hissediyorum. İyi ki varsın!
Eser Bey'le önceden yüzyüze olarak seans gerçekleştirmiştik. O yüzden online da tereddüt etmedim.
Gerçekten kendimi çok rahat ifade edebildiğim nadir insanlardan. Doğru noktaları görmemi sağlayıp çözüm konusunda empati yapabiliyor.
İlk tanıştığımız da bir enkazdım ama şimdi sayesinde ve cabamla gözlerim de gülüyor artık. Kendisine çok teşekkür ederim.
Hasta
Daha öncesinde birçok psikolog deneyimimden sonra Eser Bey benim için gerçekten en doğru adres oldu. Her terapiden sonra doğru yerde olduğuma inanıyorum. Yaklaşımı, duruşu, anlık duygu değişimlerine verdiği tepkilerle gerçek bir dinleyici ve yol gösterici olduguna inanıyorum. Benim yolum biraz daha uzun ve bu yolculuktan su anda mutluyum. Diğer terapiyi iple çekiyorum çünkü bir yerlerde gerçekten iyileşeceğime inanıyorum. Sorunlarıyla baş edemeyenlere de samimiyetle önerebildiğim bir psikolog...
Yaklaşık 1 aydır düzenli seans almaktayım online olmasına rağmen çok güzel iletişim kurup sizi gerçekten anlayan ve yargılamayan bir terapist her hafta bir sonraki seansi bekliyorum zamanla panik ataklariminda bitecegine eminim
p.....
Gercekten buyuk uyanis yasamama, buyuk farkindaliklar kazanmama sebep olan ve her terapi sonrasi kendimde baska seyleri kesfetmemi ve en onemlisi kendimi yeniden fark etmemi sagladigi icin Eser Bey' e sonsuz tesekkurler.. Dogru adreste olmak cok kiymetli.
Eser Yayvan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eser Yayvan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Eser Yayvan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu.
Eser Yayvan adresi nerede?Eser Yayvan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mahallesi 61020 Sokak No:2 Kazımbey Apartmanı Kat:1 Daire:1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eser Yayvan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eser Yayvan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eser Yayvan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eser Yayvan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Eser Yayvan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eser Yayvan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eser Yayvan hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Eser Yayvan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.