Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj
Cilt Bakımı
Deri Biyopsisi
Dr. Esin Barak Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz germe
Dr. Esin Barak Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Göz Altı Dolgusu
Kriyoterapi
Lazer Epilasyon
s....d
Temmuz ayında yüzümde geçmeyen sivilcelerim için Esin hocayı buldum.Bana verdiği tavsiyeler ve ilaçlar sonunda 1 ay sonra hiç sivilce çıkmayacak dedi ancak yüzümde daha fazla sivilce çıkmaya başladı.Bu geri bildirimle gittiğimde antibiyotiği 1 ay kullanmam gerektiğini söyleyerek tekrar yazdı.Hiç aksatmadan tüm ilaçları kullandım ama yüzümdeki lekeler çoğaldı ve yayıldı.Son görüşmede ise bana kendi formül yazdığı bir tonik yaptırdık.Asla etki etmedi ve ısrarla lekelerimden şikayetçi olduğum halde geçeceği yerde tüm yüzüme yayıldı.Herkese etki eden bir ilaç başka birine etmeyebilir ancak takip açısından memnun kalmadım özellikle.Aylardır krem kullanıyorum ne kadar devam edeceğimi bilmiyorum örneğin ve son görüşmeden sonra tekrar kontrol randevusu vs vermediler.Açıkçası güvenim kalmadı başka doktor arayışındayım.Yüzümdeki lekeler o kadar rahatsız edici ki bir umut hala kremleri kullanmaya devam ediyorum.
s....b
Kızımın yüzündeki Sivilceler için uzun süre şifa aradık dermanı Esin hocaydaymış. Çok teşekkür ediyoruz hocam. Allah yolumuzu açık etsin.
ni...n
Dr. Esin Barak'a yaklaşık 4 yıldır botoks, dolgu, gençlik aşısı gibi dermatolojik işlemler için düzenli olarak gidiyorum. Randevumuzda öncelikle cildimde ne gibi değişiklikler istediğim konusunda beni dinliyor, sonra hangi işlemin hangi cilt sorununa iyi gelebileceği, hangisinden daha az fayda beklemem gerektiği konusunda bilgilendiriyor. Tüm iğneli işlemlerde eli çok hafif. Simetri anlayışı mükemmel; tum işlemlerde sağ ve sol yüzüm, alt ve üst dudağım vb. oranları koruyor. Sonuç ise doğal, gençleşmiş, parlaklığını geri kazanmış bir cilt oluyor. Muayenehanenin hijyen koşulları çok iyi. Tüm personeli işlerinde iyi ve guleryuzlu. Bir de, özellikle iğneli işlemlerde haber vermeden enjeksiyonları yapmak hastayı gerginlestiren bir durum. Esin hoca sanirim bu psikolojiyi bildiği için, her enjeksiyon öncesi size haber veriyor. Umarim daha yıllarca doktorum olur.
fi...
Buraya ne yazsam o kadar az gelecek Konuşması samimiyeti bilgilendirmesi ilgisi özverisi cesaretlendirmesi harika değil harikanın da ötesinde. Kafaniza ne takılıyorsa çekinmeden sorabileceğiniz siz sormadan da bir sürü sorunuzu cevaplayan mükemmel doktorum. Yıllar sonra yeniden karşılaşmak çok güzeldi sizi tanıdığım için çok şanslıyım
em...e
Esin hanıma yüzüm çıkan siğillerin tedavisi için gittim. Hem muayene sürecinde hem de tedavi sürecinde oldukça açıklayıcı ve nazikti. Kendisi çok deneyelimli ve hasta piskolojisini çok iyi anlayan bir hekim. Uzun süredir devam eden siğil problemim 5 dk içerisinde çözüldü. Çok mutluyum.
as...r
6 yıldır eşim Asya karademirin ellerinde oluşan kızarıklık ve yara tarzı belirtiler için bir çok doktora gidip durduk gittiğimiz her doktor bir öncekini beğenmeyip kendiside bir öncekinin yaptığını yaptı yani uzaktan bakıp reçete yazdı. Biz yıllar sonra ilk defa bugün Esin hanım sayesinde bu hastalığın ne olduğunu neden olduğunu nelerin sebep olduğunu öğrendik. Görüşü,dinleyişi, bilgisi, ilgisi ve verdiği değerden dolayı çok teşekkür ederiz.
y....k
Cilt bakımı, göz altı ışık dolgusu, botox, mezoterapi ve gençlik aşısı yaptırdım. Her uygulamadan çok memnun kaldım. Esin Hanıma ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.
gi...ş
Esin Hoca işinin ehli, harika bir insan. Gerekmediği sürece siz ısrar etseniz dahi fazla işlem yapmayı kabul etmiyor. Bugüne kadar bana uygulamış olduğu her işlem çok güzel sonuçlar verdi. Gül hastalığı sorunu ile kendisine gittim. Aynı zamanda yaşla birlikte beliren yüzümin sarkma sorunları vardı. Bana uyguladığı yöntemler ve önerdiği kremler ile sorunlarım tamamen çözüldü.Kendisine sonsuz teşekkürler
Hocamla, kendimde rahatsızlık duyduğum yanak, çene ve gıdı bölgemdeki sarkmalar üzerine konuştuk ve bunları gidermek için yapabileceği uygulamaları tek tek anlattı. 15 gün aralıklarla yaklaşık 1,5 ay süren tedavimde botox, üst dudak, yanak ve çene dolgusu, gençlik aşısı, gıdı eritme ile gıdı mezoterapisi ve göz altı mezoterapisi uygulamaları yapıldı. Şu an kendimi çok daha genç ve dinamik hissediyorum. En önemlisi beni tanıyanların botox dahil yapılan her işlem sonucunun çok doğal ve başarılı bulduklarını söylemesi...
f.....
Esin Hanım a botoks ve ellerimdeki kaşıntı için gittim. Esin hanım son derece sakin bir biçimde sorularımı yanıtladı, yol gösterdi. Sorduğum soruların olumlu olumsuz yanıtlarını tek tek açıkladı. Verdiği ilacı kullanma sürecindeyim. Kendisine teşekkür ediyorum.
Esin Barak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esin Barak, Dermatoloji. Size Esin Barak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kriyoterapi, Lazer Epilasyon, Randevu, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Deri Biyopsisi, Göz Altı Dolgusu, Fokuslu ultrason ile yüz germe, Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe, Cilt Bakımı.
Esin Barak adresi nerede?Esin Barak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Sarıkonak Apartmanı No: 8/14 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esin Barak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esin Barak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esin Barak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esin Barak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Esin Barak hangi dilleri konuşuyor?Esin Barak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esin Barak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esin Barak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esin Barak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esin Barak hakkında ne düşünüyor?Toplam 117 hasta / danışan, Esin Barak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar