İlköğretim ve lise hayatını İstanbul'da tamamladıktan sonra, Üsküdar Üniversite Psikoloji (İngilizce) bölümünü Onur öğrenci olarak bitirdi. Gedik Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını tamamladı. Psikoloji alanında gerek yaşlı bireylerle gerek kimsesiz çocuklarla ilgili çeşitli gönüllü projelere katıldı.
Np Beyin Hastanesinde klinik psikoloji dersini aldı.
2019 yılında Np Feneryolu Tıp Merkezinde stajyerliğe başlayarak 3 sene boyunca Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile Doktor Klinik Psikolog Cengiz Demirsoy'un süpervizörlüğü ile başta Obsesif Kompulsif Bozukluk olmak üzere Panik Bozukluk, Kaygı Bozukluğu, Fobiler, Depresyon, Sosyal Anksiyete, Yeme Bozukluğu gibi çeşitli psikolojik rahatsızlıklar üzerine çalıştı.
NP Beyin Hastanesi ile NP Feneryolu Tıp Merkezinde aldığı 3 senelik deneyim sonrasında Dünya Danışmanlık ve Psikoloji Merkezinde Psikolog olarak görev aldı. Şuan Şifa Tıp Merkezinde Psikolog olarak danışmanlık hizmeti vermekte.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Resim Analizi gibi çeşitli önemli eğitimlerini tamamladı. Tematik Algı Testi ile Rorschach Testi eğitimini tamamlamakta.
Gessel Testi, Good Enough, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Frostig Gelişimsel -Görsel Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirent Testi, Bender Gestalt çocuk test eğitimini tamamlayıp uygulamaktadır.
Ararat Residence Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. A blok No:95A D:1, Pendik
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dünya Danışmanlık ve Psikoloji Merkezi Pendik
Caddebostan Mahallesi Ömer Paşa Caddesi No:1 Can Apt, D:3 Kat:1, 34726, İstanbul
Dünya Danışmanlık Merkezi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Gottman Çift Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Dünya Danışmanlık ve Psikoloji Merkezi Pendik
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Projektif Testler
Terapötik Kartlar Terapisi
Vajinismus Tedavisi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
şe...
Hayatımdan çok keyif almadığm bunalım ve sürekli her şeyi ertelediğim bir dönemde Esin hanımla tanıştim. Enerjisini , anlayışını süreçle alakalı planlı ve düzenli ilerlemiş olmamız bana çok iyi geldi ve gelmeye devam ediyor çok çok çok teşekkür ediyorum kendisine
Esin Hanım süreç içerisinde bana çok destek oldu. Zorlu bir süreci birlikte atlattık. Hala daha uzun aralıklarla bazen kendisine randevu alıyorum. Kendimle ilgili bazı problemlerim, rahatsız olduğum durumlar vardı seanslardan sonra bunlarla ilgili düzelmeler oldu. Kendimle daha barışık ve daha şefkatli bir insan oldum. Esin Hanım çok anlayışlı, danışanın derdi ne olursa olsun her şeyi kabul edip, anladığını hissettiren, çok rahatlatıcı bir uzman. Kendisiyle görüşme sağladığınızda rahatlamadan çıkmak imkansız. Esin Hanım'ı seviyorum.
Esin Hanım'dan memnun kaldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kendisiyle online olarak görüşme sağladım. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve seanslarıma devam etmeyi düşünüyorum. Ailevi problemlerimden dolayı görüşme sağlıyorum. Onlarla ilgili kendimde de bazı hataları buldum. Sorunlarım biraz daha çözüldü. Esin Hanım çok tatlı ve çok iyi bir hanım.
Esin Hanım'la gerçekten çok güzel vakit geçirdik. İş hayatımda ve özel hayat konusunda zorlu bir süreçten geçiyordum. Kendisi farklı bakış açısına kavuşmamı sağladı. Esin Hanım'ı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Beni depresyon ve kötü düşüncelerden kurtardı. Kendisi birçok bakış açısına sahip, karşısındaki danışanı iyi gözlemleyip, iyi anlayabilen ve beklentilere karşılık verebilen bir uzman. Esin Hanım düşüncelerimin değişmesine farklı bakış açısına sahip olmamı sağladı. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok fazla memnun kaldım.
o.....
Esin hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Güleryüzlü ve tecrübeli uzmanlığı ile pozitif enerji veren bir psikolog. Profesyonel yaklaşımı ve samimiyeti ile birlikte ortaya koyduğu çözümleri için çok teşekkür ederiz. Ayrıca danışan odaklı olması, insanı rahat ve güvende hissettiriyor. Kaygı bozukluğu yaşadığım dönemde bize çok yardımcı oldu. Artık duygu ve düşüncelerimi daha rahat kontrol edebiliyorum. Herşey için teşekkür ederiz. İyi ki Esin Hanım.
a....a
Esin hanım çok güler yüzlü, ses tonuyla konuşmasıyla insanı rahatlatan bir psikolog. Ben de çoğu kişi gibi psikologa gitmeye çekiniyordum fakat Esin hanımla karşılaşınca iyi ki gitmişim dedim. Benim gitme sebebim kendimi anlamak ve özgüvenimi geliştirmekti. İlk seanslardan bu yana gayet olumlu ilerliyorum. Esin hanım sayesinde özgüvenimi yeniden kazanacağımı düşünüyorum Herkese düşünmeden başvurmasını tavsiye ederim.
Esin Hanıma bir tavsiye üzerine ulaştım. Sosyal fobik bir insan olarak ne kadar zorlu süreçlerden geçtiğimi size anlatamam ama Esin hanım sayesinde kedime güvenmeye başladım. Terapilerde sadece sosyal fobimin üzerine gitmekle kalmıyor özgüvenimi de kazandırmaya yönelik çalışıyoruz. Yabancı birine özelimi anlatmakta çok zorlanırım o yüzden ilk olarak yaklaşıma bakarım. Esin Hanım anlayışlı nazik yaklaşımı beni bu konuda çok rahat ettirdi. Bilgisine değinmeyeceğim bile çünkü bu konuda gerçekten çok donanımlı. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. İyi ki Esin Hanıma başvurmuşum.
Esin hanım ile -yaklaşık 9 ay önce- psikiyatristimin OKB teşhisi sonucunda tanıştık. Hastalığımın pik yaptığı hayatımın en zor dönemleriydi. OKB’liler iyi bilir ki, tünelin ucunda hiçbir ışık göremediğiniz, içinden çıkamayacağınızı düşündüğünüz, obsesif düşünceler hariç hiçbir şey düşünemediğiniz bir dönem vardır. İşte tam da benim için böyle karanlık bir dönemdi. Esin Hanım’ın işinin ehli olması, bu hastalığın doğasını çok iyi bilmesi, danışana karşı ilgi, tutum ve empatisinin son derece içten olması sayesinde hastalığımda şimdiden yaklaşık %80-90 bir iyileşme oldu. Esin Hanım’dan önce başka kurumlarda başka psikologlar ile de terapiye başlamıştım. Ancak sonraları farkettim ki OKB, tedavi yöntemi farklı olan özel bir hastalık. Bundan dolayı branşı, eğitim aldığı alanı, OKB olan kendini iyi yetiştirmiş özel terapistlerle çalışmanız gerekir. Diğer türlü hastalığınız negatif anlamda ilerlemekle birlikte zamanınız ve emeğiniz de çöpe gider. Esin hanım alanında uzman, özel bir terapist olmakla birlikte, insani anlamda da özel biridir. Siz bir şey anlatırken başını yukarı-aşağı salladıkça daha fazla anlatasınız gelir :) uzun sözün kısası, Esin Hanım çocuklarımı veya anne-babamı güvenerek teslim edebileceğim uzman bir psikologtur. Siz de kendinizi gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.
Ben okb hastasıyım. 6-7 yıldır bu rahatsızlıkla yoğun bir şekilde yaşıyorum. Çok fazla tedavi sürecim oldu. Tedavi olmak istediğimde bir yakınlık göremedim fakat hastane sayesinde Esin Hanım ile tanıştık. Online olarak görüşmelerimiz oluyor. Ben kendimi çok yakın hissediyorum. Kendisi anlayışlı birisi. Karşı tarafla samimiyet kuramadığım için hep yarıda bıraktım çünkü samimiyet olmadığı için kendimi güzel açıklayamıyordum. Bu konuda Esin Hanım ile çok rahatım. Düzenli bir şekilde arayıp, durumumu sorar. Moralim bozuk olduğunda ben aradığımda hemen açar, ilgilenir. Kendisi bana göre iyi bir uzman. Ben çok memnunum. 5-6 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Esin Hanım'ın iletişimi kurduğuna inanıyorum. İletişim sorunu yüzünden birçok kez tedavimi yarıda bıraktım ama şimdi bırakmayı düşünmüyorum.
t.....
Kuzenimin tavsiyesi ile görüşme sağladım. Esin Hanım ile görüşmeden önce kaygılarım vardı. 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Kaygılarım vardı ama beraber çalışmalarımızdan sonra kendisinden çok memnun kaldım. Seanslardan sonra kaygılarım azaldı. Birçok olumlu değişmeler oldu. Kendisinin işine verdiği ciddiyet, iletişim çok güzel ve akıcıydı. Esin Hanım işini ciddiye alan, danışanlarına karşı özverili, ilgili davranan bir psikolog. Danışanlarına karşı yaklaşımı, ciddiye alması oldukça iyi. Ben kendisinin takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.
Esin Coşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esin Coşar, Psikoloji. Size Esin Coşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi.
Esin Coşar adresi nerede?Esin Coşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899 İstanbul
- Ararat Residence Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. A blok No:95A D:1 Pendik
- Caddebostan Mahallesi Ömer Paşa Caddesi No:1 Can Apt, D:3 Kat:1, 34726 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esin Coşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esin Coşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esin Coşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esin Coşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esin Coşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esin Coşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esin Coşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esin Coşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Esin Coşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu