ne...z
2010 yılı eylül ayında bel ağrısı şikayetiyle heval hanıma muayene oldum.muayene ve tetkikler sonucunda uygulanan tedavi neticesinde sırt ağrılarımdan tamamen kurtuldum.BU durumu hastahane hasta haklari biriminede bildirdim ancak bir yanıt alamadım.Günümüz Türkiyesinde hastasını öpmeyen doktora 2500 tl ceza veriliyorsa, Heval hanımda bu konuda taltif edilmeli her koşulda ödüllendirilmelidir. bu nedenle Sayın doktorum Esin Heval Şirintaş hanımefendiye teşekkür eder saygılarımı sunarım,Ayrıca yeni dünyaya gelen yavrusuna sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Saygılarımla (tedaviden sonra kendilerini ziyaret ettim ancak doğum iznine ayrıldıkları için görüşemedim)
Esin Heval Şirintaş Ilgın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esin Heval Şirintaş Ilgın, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Esin Heval Şirintaş Ilgın adresi nerede?Esin Heval Şirintaş Ilgın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karacasu Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esin Heval Şirintaş Ilgın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esin Heval Şirintaş Ilgın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esin Heval Şirintaş Ilgın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esin Heval Şirintaş Ilgın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esin Heval Şirintaş Ilgın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esin Heval Şirintaş Ilgın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Esin Heval Şirintaş Ilgın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.