Öveçler Mah. Çetin Emeç Bulvarı Kabil Caddesi No:3 D: 2, Ankara
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Ufuk Üniversitesi Psikoloji bölümü Lisans bölümü mezunuyum. Gelişimsel sosyal psikoloji alanında yüksek lisansımı tamamladım. Lisans hayatım boyunca birçok seminere katıldım. Mesleğim ve ilgi alanlarıma yönelik ilgili eğitimleri alarak, çocuk merkezli Oyun Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımı ile çalışmaktayım. Çocuk ve ergen alanlarında yüz yüze& online olarak psikolojik destek vermekteyim.
Ailevi problemlerim vardı ve kafamdaki soru işaretleri beni rahatsız ediyordu. Görüşmelerden sonra daha sakin ve daha pozitif hissettim. Bu desteği devam ettireceğim ve çevreme de tavsiye edeceğim. Gayet memnunum.
e....
Biz çok memnunuz. Esin Hanım'a kurum üzerinden çocuğum için başvurduk. 6 seans danışmanlık hizmeti aldık ve 2 seansımız kaldı. Esin Hanım çok pozitif, çok güleryüzlü, sempatik, iletişimi yüksek birisi. Özellikle çocuklarla çok iyi iletişim kurabiliyor oğlum kendisini görünce gözleri parlıyor. Çocuğum kendisinin yanına direkt gidebiliyor normalde çok çabuk adapte olmaz ama güvenli bağlanma dedikleri şeyi yakaladıklarını düşünüyorum. Oğlum çok zor bir çocuk şu anda çok bir değişim yok ama seanslarımız az oldu yavaş yavaş olur.
Esin Hanım'dan gayet memnun kaldım. Kendisi çok başarılı bir uzman. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Yanındayken kendimi çok rahat hissettim. Konuşması, beni rahatlatması çok iyiydi. Kötü düşüncelerimden arındım. Seanslarımdan çok memnunum.
g....g
Öncelikle Esin Hanım artık bizim ailemizin bir üyesi gibi oldu Çocuğum tereddütsüz seanslara katılıyor. Bizim problemimiz özgüven ile alakalıydı ama şuan baya ilerleme kaydettik öğretmenimizinde aynı yönde görüşü bizi daha mutlu etti kızım 9 yaşında ilk psikolog demineyimi olmasına rağmen çabuk adepte oldu. İyiki yollarımız karşılaşmış
c....m
Ben iş ve genel hayatımla alakalı bir dönemde kendisinden seans aldım ve çok memnun kaldım, gayet iyiydi ,seans sürecimiz çok güzel geçti. Bu süreçte bana her konuda çok yardımcı oldu diyebilirim, seans sürecimiz sonlandı.
b....b
Ben ailevi konularla alakalı kendisinden destek aldım. Esin Hanım'a ilk gittiğimde hem yaş olarak bana uygundu, hem de kendimi ona çok yakın gördüm, o yüzden kendisini tercih ettim. Sonrasında da ne kadar iyi bir tercihte bulunduğumu anladım. Kendisi bu süreçte yaklaşımıyla, güler yüzü ve anlayışlı tavrıyla beni çok rahatlattı. Kendisine tüm her şeyi açıkça anlatabildim ve her konuda da bana destek sağladı, bu anlamda memnun kaldım, kendimi çok daha iyi hissettim.
y....y
Ben pandemi sürecinden beri bir kaygı içerisindeydim, dikkatim dağılıyordu ve bir odaklanma sorunu yaşıyordum, kendisiyle beraber bu süreçte olumlu yönde mesafe kaydettiğimi düşünüyorum. Farkındalığımı arttırmam konusunda bana çok yardımcı oldu, geri bildirimleri de gayet iyiydi. Ben de kendisiyle bir tavsiye üzerine görüşmeye başladım, hala da devam ediyorum, tavsiye de ederim, kendisi çok güler yüzlü ve ilgili biri, bu anlamda da kendisine teşekkür ediyorum.
Esin hocamla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştüm. Takıntılı ve tekrarlayıcı davranışlarım vardı. Bu konuda bana çok yardımcı oldu ve farkına varmamı sağladı.
Esin Sıla Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esin Sıla Yalçın, Psikoloji. Size Esin Sıla Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Esin Sıla Yalçın adresi nerede?Esin Sıla Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öveçler Mah. Çetin Emeç Bulvarı Kabil Caddesi No:3 D: 2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esin Sıla Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esin Sıla Yalçın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esin Sıla Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esin Sıla Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Esin Sıla Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esin Sıla Yalçın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esin Sıla Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Esin Sıla Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esin Sıla Yalçın hangi sigortaları kabul ediyor?Esin Sıla Yalçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar