Park Yaşam Ticaret Merkezi Yalı Mahallesi 6523 sokak. No 32/A Daire 414 Mavişehir, İzmir
EMDR Terapi
Kaygı Bozuklukları
Panik Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Esma Burçak Zengin
Burçak hocam, çift terapisi konusunda çok çok iyi. Verdiği eğitim bize çok iyi geldi.
c....u
Sevgili Esma Burçak hocam, sizinle yolculuğumuz çok değer verdiğim kıymetli hocam sayesinde karşılaştı..tedavinin doğru kişi ile başlaması için güvenilir ve alanında başarılı bir hekimle karşılaşma güveni içinde olmak zaten başlıca nedenlerim arasındaydı.. Onlarca yanlış tedaviler, ilaçlar sonrası ve yıllarca kendimi ihmal etmekle başlamıştı herşey.. Kaygı bozukluğu teşhisi konulmuştu, ankasiyeta hayatımı hergecen gün çok zorlaştırıyordu.. Başlarda beni bekleyen ne gibi bir durumun belirsizliği ama sizin her seans ta sorularla ama nekadar tuhaftırki size sorduğum soruları yine kendimin nasıl cevapladığını ve o yolu yine tecrübenizle benim bulmamı sağlamanız gerçekten şaşkınlık ve hayran bırakan bir durum.. Ama asıl önemlisi onlarca kişinin çevrenizdeki kişilerin sizi anladığını söyleyip sizi anlamaması ve yanlızlaşmaya başlamanız.. Ve birilerine yaşadığınız kaygıların altında yatan nedenleri anlattığınız da üzerinizdeki baskılar ama sonuçsuz.. İyi ki sizinle yolumuz birleşti psikoterapi seanslarından sonra kendimi eskisi gibi bulmak ve hayatı tüm gerçekleriyle kabullenip yaşamak ve başkalarına kendinizi inandırmak çabası olmadan kaygılarınızı paniklerinizi düşünce gücüyle çözmek ilaçlar olmadan da bağımsız ayakta kalmak..sadece psikoterapiyle.. Birde bu,, tabiki siz bana hemen ilaçlar vermeden sorunu çözmenizi sadece konuşarak ama soruların cevaplarını bana yine buldurmanız benim kendimii bulmamı sağlıyor.. Ever sağlıyor diyorum çünkü şu pandemi günleri ve öncesi yaşanılan durumlarda bir uzman desteğiyle atlatmaya çalışmak aslında çoğu kişinin ihtiyacı.. Ama bunu bilmek anlamak ve bu durumu ertelememek ve hemen harekete geçmek belki de yaşayamadığımız kaygılar yüzünden hayatı tekrar anlamlı yaşamaya başlamak çok büyük bir güç. Bir anne olarak bir geleceğe sahip olmak ve onu korumak yerine özgür bırakıp korkusuzca hayatı onada yaşatmak,sayenizde hocam evet sayenizde.. Kendinden emin ikili ilişleri kuvvetli bir birey yetiştirmek günümüzde maalesef kolay olmuyor.. Önce kendi yaralarını sarmalıymış insan.. Sonrası geliyor zaten.. Teşekkür ederim hocam çok teşekkür ederim ve benzer yada farklı sorunları yaşayan kimse umarım onlarada eminim ışık olursunuz.. Yetwr ki yolları kapıları sizlere açılsın.
ze...z
Burçak Hanım'ın 7-8 senedir hastasıyım. Çok ciddi psikolojik sıkıntılarım vardı. Depresyon-anksiyete gibi. Yaşama dair ümidimin kalmadığı bir dönemde Burçak Hanım ile tanıştım. Teşhisleri isabetli idi. Bende dikkat eksikliği ve hiperaktivite sorunu olabileceğini dusunmustu. DEHB ile ilgili test yaptırdı ve hayatımdaki birçok sorunun da konsantrasyon eksikliği ve hiperaktiviteden kaynaklandığını anladım. Diğer yandan bana verdiği ilaçlar hem depresyona hem de anksiyeteye çok iyi geldi. Bilişsel terapi ve EMDR tekniklerini de uyguladı. Pozitif yönlerimi görmemi ve depresyon ile mücadele etmemi sağladı. Umarim başvuran herkes en az benim kadar faydasını görür.
ha...a
Süper hekim ve terapist... Müthiş öngörülü ve daha ilk seansta olayı yakalıyor... Başka terapi yöntemlerinde uzun uğraşlar ile elde edilebilecek sonuçları uyguladığı modern yöntemler ile çok hızlı rehberlik edebiliyor. Hele EMDR uygulamaları ile ilaçsız olarak harika sonuçlar yakalıyor... Teşekkürler...:)
sb...k
Burçak hanımla 7 8 aydık tanışıyorum işimin ehli bir doktor onu hayatımın en zor dönemlerinde tanıdım gerek Güleryüz’ü gerek size verdiği değer ve sizinle olan konuşmaları olsun dizi rahatlatmaya yetiyor bende kaygı bozukluğu var verdiği ilaç ve terapiler sayesinde daha iyiyim iyili vardınız doktora hanım
tu...a
hocam sayesinde bütün endişelerimden kurtuldum.kaybolduğum anda elimden tuttu.çok ilgili sevecen Güler yüzlü hayata tekrar pozitif bakmamı sağladı.herşey için teşekkürler hocam.
se...4
onu çok seviyorum.çünkü işini çok iyi yapan bir insan.sabırlı,ilgili ve her şeyiyle mükemmel bir doktor.geçirdiğim bir trafik kazası sonrası başlayan endişelerimi ve korkularımı aklımdan siliverdi.size çok teşekkür ederim.
tc...k
Esma burçak hanım ile neredeyse 5 aydır tanışıyoruz verdiği tedaviden çok memnunum sayesinde sıkıntılarımdan ve endiselerimden kurtuldum. Çok başarılı bir doktor geleceği bir güneş gibi parlak başarılarının devamını diliyorum.
es...6
Kendisiyle tanıştıktan sonra, yaşadığım uyum problemlerini, depresif düşüncelerin üstesinden gelmeye başladım. Çok mesafe katettim. Şu an daha mutlu ve daha kendimden eminim. Kendimi daha iyi tanıyorum. Doktorum birtanedir.
yu...e
başarılı bir doktor. teşhis konusunda tahminimden çok daha iyi birisi. umarım nice kişilerin şifa bulmasına vesile olur...
Esma Burçak Zengin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Burçak Zengin, Psikiyatri. Size Esma Burçak Zengin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Kaygı Bozuklukları, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Normal Randevu, Panik Bozukluğu Tedavisi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Esma Burçak Zengin adresi nerede?Esma Burçak Zengin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Park Yaşam Ticaret Merkezi Yalı Mahallesi 6523 sokak. No 32/A Daire 414 Mavişehir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Burçak Zengin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esma Burçak Zengin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esma Burçak Zengin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esma Burçak Zengin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esma Burçak Zengin hangi dilleri konuşuyor?Esma Burçak Zengin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esma Burçak Zengin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Burçak Zengin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esma Burçak Zengin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esma Burçak Zengin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Esma Burçak Zengin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler