Aile İçi İletişim Sorunları
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
me...e
psikolog veya danışmana ailem gitmeme izin vermediğinde esma hocam bana çok yardım oldu. kurum psikoloğu olması açısından sadece bana değil diğer bütün öğrencilerin de yanında oldu ve bize hayatımızı tekrardan gözden geçirmemizi fırsat sağladı. onun için öğrenciler ve kurum olarak ne kadar teşekkür etsek çok az kalır.. teiekkürler esma hocamızz
g.....
Kendimi köşeye sıkışmış hissettiğim an Esma hanım ile tanıştık , ona danıştığım zamandan sonra hayatımda bir çok şey düzeldi .Taştan , duvardan bir farkım yoktu şuan kendimi masmavi hissediyorum .Esma hanıma sonsuz teşekkür ederim , bir çok kişiden yardım aldım ama iyi gelememişlerdi , Esma hanımla olan görüşmelerimizden sonra yeniden kendimi hatırladım
se...
Bir danışan olarak Esma Hanım ile görüşmeye başlayalı hayatımda bazı durumların daha kolay altından kalkabileceğimin farkına vardım. Bakış açım genişledi. Sonraki seanslarımı merakla bekliyorum.
hi...l
Kendisi işini çok çok iyi yapan bir psikolog hatta benim için bir psikologdan daha fazlası bir abla bir dost. Öncelikle en büyük problemim olan gelecek kaygımı yenmemde en büyük destekçim oldu. Bu sene üniversite sınavına gireceğim için Meslek seçiminde doğru kararlar vermemde bana hep ışık tuttu. Şimdi ise gelecekte iyi bir gazeteci yazar olacağıma inanan kişilerin başında geliyor. Teşekkür ederim Esma hocam. İyi ki varsınız
Esma Kalyoncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Kalyoncu, Psikoloji. Size Esma Kalyoncu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Normal Randevu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Online Terapi.
Esma Kalyoncu adresi nerede?Esma Kalyoncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan mah. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Kalyoncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esma Kalyoncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esma Kalyoncu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esma Kalyoncu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esma Kalyoncu hangi dilleri konuşuyor?Esma Kalyoncu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esma Kalyoncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Kalyoncu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esma Kalyoncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esma Kalyoncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Esma Kalyoncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu