Danışanın ihtiyacına göre Bilişsel Davranışçı Terapi, Mindfulness Temelli Bilişsel Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı gibi terapi ekollerini biyopsikososyal modelde ve bütüncül bir bakış açısını da göz önünde bulundurarak yetişkinlerle çalışır.
Oyun ve Aile Terapisi olan Theraplay ve Grup Theraplay'i çocuklarla ve ebeveynleriyle çalışmak için sıklıkla kullanır. Bu ekollere ek olarak kanıta dayalı terapi ekolünden Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Öykülerle Terapi, Çocuklar ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapiyi de uygular. Bebeklik döneminde olan çocukların sosyal iletişim becelerilerini ölçmek için SİAAT testini de alet çantasına eklemiştir.
Uzman Psikolog Esma Seçgel, Theraplay Oyun ve Aile Terapisi Derneğinin de bir üyesidir.
Fulya Mah. Ortaklar Cd. Mevlüt Pehlivan Sk Şıpka Apt. No:4 Daire:11, İstanbul
Psikohelp
Fulya Mah. Ortaklar Cd. Mevlüt Pehlivan Sk Şıpka Apt. No:4 Daire:11, İstanbul
Psikohelp
Cinsel Terapi
Esma hanımla uzun süredir kaygılarım ile ilgili çalışıyoruz. İlk seanstan itibaren anlaşıldığımı hissediyorum. Kendimdeki değişimleri gördükçe iyi ki terapi alıyorum diyorum. Güler yüzlü ve samimiydi. Kendimle ilgili farkındalık kazanmama yardımcı oldu.
o....d
Geriye dönüp baktığımda iyi ki Esma Hanım ile tanışmışım diyorum. Beni anlaması ve desteklemesi çok değerliydi. Kendimce çözülmesi imkansız sorunlar olarak gördüğüm, sürekli debelenip bir türlü içinden çıkamadığım sorunlarıma farklı bir bakış açısı getirdi ve kendimi daha iyi hissetmeme yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederim.
Esma Hanım benim ilk terapi deneyimimdi.İş yerimde yaşadığım mobbingler, özgüven problemi gibi sebeplerden dolayı terapi almaya karar vermiştim.Sürecin başında olmamıza rağmen kendimi çok iyi hissettirdi bana .Çok güleryüzlü, ilgili biri kendisi .Kesinlikle tavsiye ediyorum.Süreç bitiminde çok daha iyi hissedeceğime eminim .
s....n
Esma hanımla panik atak ve kaygılarım için tanıştık. Daha ilk seanstan bana o kadar çok yardımcı oldu ki , iyi ki tanışmışız. Kaygılarım yüzünden sosyal ortamlara giremez olmuştum artık fakat Esma hanım sayesinde artık korkmadan kalabalık ortamlara giriyorum. Bu alanda gerçekten bilgili ayrıca konuşma tarzı da çok rahatlatıyor. Yardımları ve destekleri için tekrardan çok teşekkür ederim.
Esma Hanım güler yüzüyle rahatlamamı, kendimi rahat ifade etmemi sağlayan bı insan oldu. Nasıl bı sorunla karşılaşırsam karşılaşayım görüşmelerimizden sonra kendimi hep rahatlamış hissettim. Çok kısa bir sürede, çok yol aldım. Kendisiyle yolum kesiştiği için kendimi şanslı hissediyorum.
y.....
Esma hanım benim sınavlarla alakalı kaygımı geçirdiniz ve bana güven verdiniz siz benim özgüvenimi yeniden kazanmamı sağladınız iyi ki sizi tanımışım bana çok yardım ettiniz tekrardan çok teşekkür ederim
h....m
Esma hanımı panik atak sorunumla tanıma fırsatı buldum iyi ki de tanışmışız kısa sürede bana çok yardımcı oldu otobüse, metroya ve uçağa binemez hale gelmiştim onun sayesinde rahatlıkla hayatımı devam ettirebiliyorum. İlmine bilgisine hayran kaldım ayrıca ses tonu da cok rahatlatıcı. Tekrardan cok teşekkür ederim.
a....e
Boşanma süresinde en az bizim kadar kızım da çok etkilendi.Eski düzeninden kopmak onu mutsuz bir çocuk yaptı ve bu durumdan dolayı kendimi suçlu hissederken karşılaştım Esma Hanımla.Güler yüzü ,anlayışı, hoş sohbeti ile hem kızıma hem bana çok iyi geldi.Bu zorlu süreci sayesinde atlatabildik.Lafta değil içten tavsiyemdir herkese.
h....s
Esma Hanım ile daha önceden terapiye giden bir arkadaşım sayesinde tanıştım.Psikolog konusunda çok fazla ön yargılı gittim.Fakat seanslardan sonra neden daha öncesinde kendime bu kadar eziyet etmişim dedim.Yol uzun yada kısa olabilir ama bu yolda karanlığı değilde aydınlığı, engelleri değilde çiçekleri görmemi sağladı.Kendimi keşfetmemi sağladı.Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum..
u....ö
Tedavi sürecime başladığımda çok endişeli ve önyargiliydim. Terapiye başladığimda Esma hanımın da yardımı ve tecrübesiyle bu süreci çok güzel geçirdim. Asla önyargılı olmamak gerektiğini güzel sonuçlar alınca anladim. Herkese tavsiye ederim.
Esma Seçgel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Seçgel, Psikoloji. Size Esma Seçgel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Esma Seçgel adresi nerede?Esma Seçgel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Mah. Ortaklar Cd. Mevlüt Pehlivan Sk Şıpka Apt. No:4 Daire:11 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Seçgel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esma Seçgel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esma Seçgel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esma Seçgel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Esma Seçgel hangi dilleri konuşuyor?Esma Seçgel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esma Seçgel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Seçgel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esma Seçgel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esma Seçgel hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Esma Seçgel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esma Seçgel hangi sigortaları kabul ediyor?Esma Seçgel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu