Okan Towers İş Merkezi Mücahitler mah. 52078 sokak kat:18 no:219, Şehitkamil, Gaziantep
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
EMDR
Masterson Terapi
Duygu Odaklı Terapi
e....k
İlişkimde sorun yaşıyordum ve kendimi iyi hissetmiyordum. Tavsiye üzerine başvurdum. 4-5 seanstır gidiyorum. Her seansta farkındalık kazanıyorum. Daha iyi hissediyorum. Anlaşılır biri oldum. Hala devam ediyorum gitmeye. Her aradığımda ulaşabiliyorum ve hızlı cevap alıyorum. Esma Hanım iyi dinleyen, ılımlı biri. Ben memnunum.
se...n
Oğlumuzun alt ıslatma sorunu geçmeyince psikolog arayışına girdik ve Esma hanımla süreci başlattık okulda etiketlenmeye başlamıştı gitmek istemiyordu kendisine teşekkür ederiz şimdi evde de okuldada böyle bi durum kalmadı. Kendisine gerçekten çok ama çok teşekkür ederiz çok memnun kaldık kendisi alanında çok başarılı ve iyi bir psikolog.
se...a
Esma Hocama anaokulumuzdaki öğretmenimizin tavsiyesi üzerine ulaştık. 3 yaşında bir oğlumuz var bu sene anaokuluna başladı ama aylar geçmesine rağmen uyum sağlayamamıştı ve okula gitmek istemiyordu. Okulda arkadaşlarına kötü davranıyordu bazen vurma eğilimi gösteriyordu evde de bize karşı istediği olmayınca ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyordu. 3 ay oyun terapisine devam ettik sorunların büyük kısmı azaldı hala da devam ediyoruz okuldan da olumlu dönüşler aldık. Esma Hocama teşekkür ediyoruz.
d.....
Ben Esma hanıma gitmeden önce birçok psikiyatri ve psikolog hizmeti almış fakat yaşadığım sorunlara hiçbir çözüm bulamamıştım. Esma hanım farklı yaklaşımlarıyla güven veren sıcak tavrıyla psikologlara bakış açımı değiştirdi. Anksiyetem neredeyse bitti takıntılarım da ciddi oranda azaldı. Hayata ve insanlara bakışım değişti. Kısacası çok memnum kaldım.
o....
Biz 14 yaşındaki ergen kızımızın sorunları için Esma Hanım'a başvurduk. Kızım da okb ve anksiyete sorunları vardı. Kızım baştan gelmek istemiyordu ama Esma Hanım o kadar samimi ve ilgiliydi ki kızımla da çok iyi anlaşıyor. Hem kızımla hem de ailesi olarak bizimle görüşmeler yaparak sorunların nasıl üstesinden geleceğimizi çözmeye çalışıyoruz. Bize psikolojik eğitimler vererek kızımıza nasıl yaklaşmamız gerektiğini de anlatıyor. Bu süreçte hem çok değerli bilgiler edindik hem de birçok yanlışımızı farkettik. Kızımda da gözle görülür değişimler olduğunu söyleyebilirim. Hiç düşünmeden randevu alıp gidebilirsiniz.
i̇...r
Esma Hanıma 5 yaşındaki kızım için gidiyoruz. Kardeşi olduktan sonra çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. Kardeşini çok kıskanıyor ve ona karşı şiddet uyguluyordu. Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine oyun terapisi seanslarına başladık. Kızımla kurduğu güzel ilişki ve yaptığımız ebeveyn görüşmeleriyle bunları aşmaya başladık. Kendisinin ilgisi ve samimiyeti için teşekkür ediyorum.
3 yıldır kaygı bozukluğum için ilaç kullanıyorumdum bir arkadaşımın önerisi üzerine kendisini buldum. Kendisinden kaygı bozukluğu için destek aldım. Sanırım 12 seans sürdü. Kendisine yaklaşımı için beni nazik ve yargılamadan dinlediği için teşekkür ederim. Sanırım bu şekilde dinlenmek bile insana iyi geliyor. Artık ilaç kullanmama da gerek kalmadı. Artık çevreme ben de kendisini öneriyorum.
Esma Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Tekin, Psikoloji. Size Esma Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Esma Tekin adresi nerede?Esma Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Okan Towers İş Merkezi Mücahitler mah. 52078 sokak kat:18 no:219 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esma Tekin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esma Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esma Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esma Tekin hangi dilleri konuşuyor?Esma Tekin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Esma Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Tekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esma Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Esma Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esma Tekin hangi sigortaları kabul ediyor?Esma Tekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar