ilgili eğitim almaya devam etmektedir. 2018 yılında Sultanbeyli Mülteciler Derneği bünyesinde görev tanımınca, Psikiyatrist ve klinik psikologlar sorumluluğunda vaka takibini sağlayarak bireysel görüşmeler sağladı. Fizyoterapi seansları için kuruma başvuran danışanlara psikososyal ilk müdahaleyi sağlamak, saha çalışmalarına katılarak bedensel engeli olan hastalara ve ailelerine psikososyal destek sunmak, hastalara, hasta yakınlarına, kurum çalışanlarına duygu, düşünce, davranış ve bedensel hastalıkların ilişkileri, tutumların ve davranışların değiştirilmesi, stres ve baş etme stratejileri ile ilgili eğitim vermek ve vaka dosyalarının takibini yapmak gibi birçok çalışma
gerçekleştirdi. 2019 yılında Birleşmiş Milletler Yüksek Komiserliği, UNCHR ve Aile ve Sosyal Hizmetler
Bakanlığı ortaklığı ile devam eden ‘’Sosyal Hizmet Merkezlerinin Kapasitesini Güçlendirme Projesi’’ dahilinde psikolog olarak psikososyal destek, travma, çocuk ihmal ve istismarı ve diğer birçok alanda bireysel görüşme sunmaya başladı. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer aldı ve Genç Kızılay, Yeşilay ile koordine şekillerde gönüllü eğitimci olarak birçok konuda eğitim verdi.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Bütüncül Psikoterapi
Psk. Esma Ülker Yıldırım
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Fobilerden Kurtulmak
Ön Görüşme
ön...e
Öncelikle Esma Hocama Teşekkür Ederek Başlamak İstiyorum.
Terapi öncesi ilgisi ve özverisi takdire şayan diyebilirim terapilerimizde güzel geçti ve kendimi daha iyi hissediyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz işinde uzman hocam eksik yazdıysam yoruma affet :) sen daha fazlasını hak ediyorsun ama aklıma gelenleri yazdım.
t.....
Esma Hanım ile bir süredir EMDR terapisine devam etmekteyim. Seanslardaki profesyonelliği ve bilgisiyle birlikte anlayışlı ve iletişimi kuvvetli olması bana güven veriyor. Seanslardaki yol gösterici yaklaşımıyla derinlemesine düşünmemi sağlıyor ve fark etmediğim ayrıntıları görmemi sağlıyor. Esma Hanım’a samimi iletişimi ve hayatımda gerçekleştirdiği pozitif dönüşüm için teşekkür ederim.
i.....
Esma hanımla çok depresif olduğum bir dönemimde tanıştım, kullandığı dil, uyguladığı yöntemler ile bana bu zorlu sürecimde çok destek oldu buradan kendisine çok teşekkür ederim.
s....k
Esma hanıma eşim ile birlikte gidiyoruz. Sorunlarımızın çözümünde sunduğu destek ve bize kattığı bakış açısı, samimiyeti ve içtenliği ile çok güzel yol almaktayız. İlişkimize ve bize olan katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler.
s....ç
Esma Hanım ile bir süredir danışan olarak görüşüyorum. Kendisinin mevcut problemlerim ile ilgili bana kattığı bakış açısı önemli bir değişikliğe sebep oldu. Kendime dair düşüncelerime, hayata dair yaptığım bütün yorumlara yeniden bakma şansı edindiğimi düşünüyorum. Kendisine gönülden teşekkür ederim.
Esma Ülker Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Ülker Yıldırım, Psikoloji. Size Esma Ülker Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, EMDR Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Eklektik Yaklaşım, Beck Depresyon Ölçeği.
Esma Ülker Yıldırım adresi nerede?Esma Ülker Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Online Danışmanlık Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Ülker Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esma Ülker Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esma Ülker Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esma Ülker Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Esma Ülker Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Ülker Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esma Ülker Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esma Ülker Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Esma Ülker Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esma Ülker Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Esma Ülker Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar