Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kelime Söyleyiş Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Koza Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
a....c
Esmanur Hanımın iletişim şeklini ve tedavi yaklaşımını çok beğendim. Sıkıntım konusunda bana çok yardımcı oldu. Kendisinden çok memnunum.
y....ç
Sınav yılında kendisine başladım, yoğun bir sınav kaygısı yaşıyordum. Terapi süreci boyunca her konuyu rahatça konuşabildim ve her sorunu adım adım çözmeye çalıştık. Benim için kendimi geliştirdiğim bir süreçti, terapiye başlamayı düşünen herkese tavsiye ederim.
c...
Esma Hanıma bir akrabam aracılığıyla ulaştım. Esma Hanıma başvurma sebebim sınav veya benzeri anlarda stresimi yönetebilmek ve sakin kalmak içindi. Süreç içinde Esma Hanımla beraber pratiklerle ve haftalık görevlerle birlikte bu durumu çok kolay ve tatlı bir şekilde aştık. Ben sınav senem olduğu için başlamıştım zaten ve bu süreç benim sınav sonucumda bile çok olumlu etki etti. Gerek ders olarak en dibe düştüğümde gerekse yetersiz hissettiğimde bir şekilde Esma Hanım ile bu durumları aştık. Çevremde herhangi birisi psikolojik olarak bir sorunundan bahsedince hemen Esma Hanımı anlatır yönlendirmeye çalışırım da zaten. Kesinlikle Tavsiye Ederim
d....e
Anksiyete sorunları için gittim. Oldukça memnun kaldım. Sorunlarımla başa çıkmayı öğrendim. 3-4 seans aldım. Bana iyi geldi. Esmanur Hanım oldukça profesyonel birisi. Danışanına rahat ve güvenilir bir ortam sağlıyor.
s...
Bir psikoloğa ihtiyaç duymam üzerine yakın çevremin tavsiyesiyle Esmanur Hanım'a gitmeye karar verdim. Üniversite sınavına hazırlandığım süreçte çektiğim kaygı bozukluğundan dolayı başvurdum. Sınava kadar ki kısa bir süre içerisinde kaygımı en aza indirerek, bilinçlendirerek çok profesyonel bir destek verdi kendisi çok memnun kaldım, herhangi bir psikolojik sıkıntı çeken çevreme mutlaka tavsiye ediyorum.
Tanıdığım birinin tavsiyesi üzerine Esmanur hanıma gitmeye karar verdim. Yoğun kaygı sıkıntım vardı. Birkaç seans sonrasında bu sıkıntılarım oldukça azaldı. Esma hanım çok iyi bir dinleyici ve uyguladığı terapi yöntemini çok beğendim. İnsanı rahatlatan bir konuşması var ve çok güvenilir biri. Esmanur hanımı çevreme şiddetle tavsiye ederim.
Esma Hanıma doktortakvimi aracılığıyla panik bozukluk sebebiyle başvurdum. Esma Hanıma başvurmadan önce yüksek oranda panik belirtilerim vardı ancak bunların üstüne gitmeye cesaretim yoktu. Esma Hanım tamamıyla beni anladı ve birlikte bana uygun bir tedavi planı hazırladık. Bunların sonucunda panik belirtilerim yok denecek kadar azaldı. Yıllardır yapamadığım şeyleri yapmaya başladım. Esma Hanımı çevremdeki herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum, sorunu olan herkesin bu şekilde destek almasını öneriyorum.
y.....
Esma Hanıma internet üzerinden araştırma yaparak ulaştım. Kendisine kaygı sorunum olduğu için başvurdum ve çok olumlu bir süreç geçirdim. Alanında profesyonel bir kişi. Birlikte bana uygun bir yol haritası çizdik ve kaygı sorunumun üstesinden geldik. Bugün olsa yine kendisine başvururdum o yüzden herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Esma Hanıma bir tanıdığım vasıtasıyla başvurdum. Uzun zamandır depresyondaydım, sosyal hayattan tamamen kopmuştum ancak Esma Hanımla yaptığımız seanslar sonucunda kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım ve tekrardan hayata dönmüş gibiyim. Kendisi empati yeteneği yüksek bir psikolog bu yüzden kendimi uzun zamandır ilk defa bu kadar anlaşılmış hissettim. Benim için çok verimli bir süreçti ve kesinlikle ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
Esma hanıma internet üzerinden doktor takvimi ile ulaştım. Depresyon tedavisi için başvurdum. Esma hanım ile beraber yürüttüğümüz benim açımdan başarılı bir süreç oldu.
Esma hanımın pozitif görünüşü ve empati yeteneği sayesinde daha rahat ilişki kurdum, benim için önemli bir noktaydı. Esma hanımı rahatlıkla çevreme de tavsiye ediyorum.
Esmanur Çapraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esmanur Çapraz, Psikoloji. Size Esmanur Çapraz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Oyun Terapisi, Ergen Terapisi, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Frankfurter Dikkat Testi.
Esmanur Çapraz adresi nerede?Esmanur Çapraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aksoy Mahallesi 194. Sokak No:1/2 Salihli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esmanur Çapraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esmanur Çapraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esmanur Çapraz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esmanur Çapraz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esmanur Çapraz hangi dilleri konuşuyor?Esmanur Çapraz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esmanur Çapraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esmanur Çapraz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esmanur Çapraz hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Esmanur Çapraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.