Taşdelen mah. Turgut Özal Cad. No:112/118 Zentra İstanbul İş Merkezi Ofis:38, Çekmeköy, İstanbul

Nakit

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

DKT Esmanur Taşyüz, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve konuşma Terapisi bölümünden mezuniyetini "Yüksek Onur Derecesi" ile almıştır. Eğitim dönemi sürecince birçok farklı kongre ve seminere katılım sağlamış, anaokulları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, dil ve konuşma klinikleri ve hastanelerde gözlem ve uygulama stajları gerçekleştirmiştir. Uygulama yaptığı kurumlardan bazıları:

-NP İstanbul Beyin Hastanesi,
-İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi/ KBB Ses Polikliniği
-Üseskom (Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Araştırma ve Uygulama Merkezi)
-Binyamin Birkan BBA Otizm Akademi gibi çeşitli klinik ve özel eğitim ve rehabilitasyon Merkezleri.
Lisans hayatını “Afazili Bireylerde TDCS Cihazı Uygulamaları”derleme makalesinin yazım ve sunumunun tez kurulu tarafından kabulünün ardından tamamlamıştır.
Aldığı eğitimler:

- Eteçom 2 (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı
-ICDL Floortime 201
-Floortime Terapisti
-Beslenme Terapisti
-Pediatrik Yeme Bozukluklarına DIR Bakış Açısı ile Bütüncül Yaklaşım Kursu (Çiğdem Ergül)

Konum: Diğer

Kızımın Esma ablası kurtarıcı meleklerimizden birtanesi. Ses tonu bence çocuklar için inşaa edilmiş harikaa biri. Uzun olan bu süreçte iyiki yollarımız kesişmiş. İlgisi ve kızıma olan sevgisi sayesinde kızımda çok kısa bir sürede olumlu sonuç alabildik..

Konum: Randevu

Esmanur hanım çok ilgili ve sevecen davrandı bize. Çocuklarım daha 2 seans gitmelerine rağmen günlük hayatta yanlış çıkardıkları sesleri doğru çıkarmaya başladı. Kendisinin alanında uzman olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim.

Konum: Diğer

Esmanur hocama 5 seans gittik oğlum çok severek gitti çok memnun kaldık R ve L harfini çıkaramıyordu şimdi çözüldü..iyiki onu tanıdık..Çok ilgili tatlı dilli çocukların seveceği biri

Kendisi çok iyi bir terapist, çocuğum ona gittikten sonra ciddi değişim gösterdi. Terapistlere gitmek istemiyordu ancak kendisiyle görüştükten sonra çıkmak istemiyor. Görüşmeler başladıktan sonra konuşmaya başladı. Kendisinin verdiği ev ödevleri de dahil olmak üzere büyük bir ilerleme kaydettik. Okul öğretmeninin yönlendirmesiyle gittik, başka bir veliden yola çıkarak yönlendirme yaptı. Çocukla olan iletişimi mükemmel. Samimi, sıcak, bu güne kadar gittiğim terapistlerden en iyisiydi.

Sürecimiz gayet iyi gidiyor, memnunuz. 6 seans görüşme sağladık ve devam ediyoruz. R harfini söyleyemiyordu söylemeye başladı. Esmanur Hanım işinde başarılı birisi. Çocuğu gözlemlediğimiz için verdiği dersler işe yaradı ve bu konuda başarılı diye düşünüyorum.

T

Hocamızdan çok memnunum. Esmanur Hanım öğrencisiyle ilgili bir öğretmendi. Yaklaşık 7-8 seans görüşme sağladık. R harfinde çok problem yaşıyorduk düzelme oldu. Şu anda pratik yapıyoruz. Esma Hoca cana yakın, ilgili, eğitimli, alanında uzman, iyi bir terapistti.

T
Konum: Randevu

Oğlumuz yaiıtlarına göre konuşma geçikmesi vardı Esma hocamızla çok iyi anlaştılar bir doktor gibi değil abla gibi ilgileniyor iyi yol kat ettik daha iyi olacak inşaAllah

Esmanur Hanım iyi bir uzman. Sürecimiz iyi gidiyor. Gidip, geliyoruz. Çocuğu götürdüğüm zaman iyi geliyor. Çocuğumda bayağı ilerleme var. Dersleri, ödevleri iyi gidiyor. 3-4 seans görüşme sağladık, tekrar gideceğiz. Dil gecikmesi var, onun için gidiyoruz. Çocuğumun konuşmasında ilerleme oldu ve demediği kelimeleri hepsini söylüyor. Hırçınken uysal oldu.

Kendisinden memnunum. Güler yüzlü birisi. Hiçbir sıkıntımız yok. 1 ayı geçkin süredir görüşme sağlıyoruz. En son pazartesi günü gittik haftada 1 gün gidiyoruz. Çocuğumda hiçbir şekilde konuşma yoktu anne, baba bile demiyordu ama şu an için birçok kelimeyi söylüyor. Bazen 2'li cümlelere geçiyoruz.

Esma Hocadan çok memnunuz. Kendisi çok ilgili, duyarlı birisi. Oğlumla bayağı güzel ilgileniyor. 7 seans görüşme sağladık ve devam ediyoruz. Hatta bugünde oğlum birazdan yanına gidecek. Bayağı güzel ilerliyoruz. Çıkaramadığı kelimeleri çıkartıyor. Ben zorlanıyorum ama Esma Hoca çok güzel ilgilendiğinden kaynaklı olarak onun yanında bülbül gibi konuşuyor.