Tümünü gösterSigortasız hastalar
Tümünü gösterHizmetler
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Fevzi Çakmak Mah. Cengiz Topel Cad. No:13 D:3 Adnan Menderes Kültür Merkezi karşısı, Kocaeli
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
Eğitimler ;
FLOORTİME 201, Uzm. Dkt Egemen NAKIŞÇI
Okul Öncesi Çocuk Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Eğitimi, Uzm. Dkt. Veysel Kızılboğa- Uzm. Psk. Dan. Mahmut Kızılboğa
Ergen Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Eğitimi , Uzm. Dkt. Veysel Kızılboğa-Uzm. Psk. Dan. Mahmut Kızılboğa
FLOORTİME 101 , Uzm. Dkt Egemen NAKIŞÇI
TEDİL(Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi) Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası
TODİL(Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi) Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası
ETEÇOM (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı) Kullanım Sertifikası
Regülasyonun Duyusal Temelleri Eğitimi, Dr. Fzt. Aymen Balıkçı
ş....t
Oğlum üç yaşında konuşamıyor uyaran eksikliği teşhisi aldı araştırdım ve Esra hanımı buldum yorumları çok güzeldi yeni başladık sayılır ama memnun kaldım oğlumla çok ilgilendi oğlum herkese ısınmaz ama Esra hanımı sevdi inşallah ilerleyen zamanda oğlum dahada iyi olacak
l....a
Oğlum 5 yaşında birden çok çıkaramadığı harf vardı ama daha ilk derste iki harfi söylemeye başladı bile Esra hoca sayesinde iyiki daha geç kalmadan Esra hocayı bulmuşuz
se....
Oğlumun gecikmiş konuşmasını kekemelik takip etti akabinde başlayan konuşurken fiziksel kaçmalar ile birlikte yolumuz Esra hanım ile kesişti. İlk seansta bize verdiği tavsiyeler ile kekemeliği yüksek oranda azaldı. Sonraki seansımızda kaçma davranışları tamamen ortadan kalktı. Şuan sadece artükülasyon için seanslara devam ediyoruz. İşinde uzman bir terapist yollarımız iyiki kesişti.
g....)
Oğlumun konuşmasında takılmalar vardı. Tesadüfen kendisiyle denk geldik, o şekilde başladık. 3 ay gittik. Seanslar olumlu sonuçlandı. Sürecimiz bitti. Esra Hanım bizim en büyük şansımız. Daha önce farklı bir uzmana gittik. Çok ilerleyemedik. Esra Hanım'ın sayesinde bu sorunu kısa sürede çözdük. Memnun kaldık. Hem güler yüzlü hem de çocuklara ve bizlere yaklaşımı çok iyi. Aileden biriymiş gibi hissediyoruz. Abla gibi yaklaştı. Oğlumun hal ve hareketleri değişti. Yemek yeme düzenimiz oldu. İnsanlara yaklaşımı da iyi oldu oğlumun.
e....)
3 yaşındaki oğlumun konuşma gecikmesi vardı. 4 ay oldu gideli. Seanslar sayesinde değişiklikler var. Allah razı olsun Esra Hanımdan. Konuşması çok iyi ilerledi. Hatta ara vereceğiz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Mesaj atıyorum dönüş yapıyor. Esra Hanım çok ilgili ve alakalı bir uzman. Bizi görünce hal hatır bile soruyor. Oğlum sadece anne ve b iletişim kuruyordu. Ama kendisini çok sevdi seanslara seve seve giriyor, çıkarken Esra Hanım'ı öpüyor. Memnunuz kendisinden.
m....)
Kızımın konuşma gecikmesi vardı. Aynı kurumda çalışıyorduk, ben de öğretmenim. Seanslarımız oldukça başarılı ilerliyor. Herkes kızımdaki değişimi fark edebiliyor. 6 - 7 aydır gidiyoruz. Esra Hanım her konuda net şekilde bilgilendirme yapıyor. Kafamızda soru işareti kalmıyor. Çok güler yüzlü ve anlayışlı bir uzman. Sorduğum her soruya elimden geldiğince cevap veriyor.
h....)
Çocuğum için başvurdum. Kekemelik sorunu var. Seanslar sayesinde çocuğumda düzelmeler oldu. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Esra Hanım'dan çok memnunum. Uyguladığı terapilerden olumlu sonuçlar almaya başladık.
h....)
Oğlum konuşmuyordu, tavsiye üzerine başvurduk. 2 aydır gidiyoruz, konuşmaya başladı. Çok güzel ilerliyoruz. Her aradığımda uzmanımıza ulaşabiliyorum. Çok iyi ve ilgili birisi. Çocuklarla iletişimi çok güzel. Kendisinden çok memnunuz.
g....d
Kızım için gittik kekemelik başlangıcı vardı bazı kelimelerde takılıyordu Esra hanımla bir tavsiye üzerine iletişime geçtik güleryüzlü olması ilgisi bana ve kızıma karşı çok iyiydi ilgiliydi konuşmaları açıklayıcıydı umarım güzel sonuçlar alırız
k....k
Esra hocamız bir tane oğlum onun sayesinde daha net ve daha anlaşılabilir konuşuyor
Esra Aleyna Altınışık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Aleyna Altınışık, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Esra Aleyna Altınışık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Esra Aleyna Altınışık adresi nerede?Esra Aleyna Altınışık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah. Cengiz Topel Cad. No:13 D:3 Adnan Menderes Kültür Merkezi karşısı Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Aleyna Altınışık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esra Aleyna Altınışık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esra Aleyna Altınışık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Aleyna Altınışık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Esra Aleyna Altınışık hangi dilleri konuşuyor?Esra Aleyna Altınışık ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Aleyna Altınışık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Aleyna Altınışık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Aleyna Altınışık hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Esra Aleyna Altınışık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri