Bonding
Gülüş Tasarımı
Kök Kanal Tedavisi
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Esra Alparslan Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çene Eklemleri Tedavisi
t.....
Esra Hanım'ın ilgili, alakalı, işinin ehli bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ağırlama, uğurlama konularında bayağı iyi bir insan, iyi bir doktor. Diş teli tedavisi uyguladı. Tedavim şu anda devam ediyor. Aldığım tedaviden memnunum.
i̇....
Esra Hanım kanal tedavisi işlemimi yaptı. Yapılan tedaviden memnun kaldım. Kendisi ve diğer çalışma arkadaşları sağ olsun gayet ilgili ve güleryüzlülerdi. İşlem öncesinde ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Esra Hanım'ın ilgisi, alakası çok iyiydi. Normalde diş hekimlerinden korkan bir insanım.Kendisi sağ olsun beni çok rahatlattı. Eli hafif bir doktor. Herkes tercih edebilir. Dolgu, diş çekimi işlemleri yaptırdım. Yapılan işlemlerden memnun kaldığım için birkaç arkadaşımı da Esra Hanım'a yönlendirdim.
Diş dolgusu sebebi ile başvurdum. Eli pamuk gibi güler yüzlü aşırı hijyenik. Diş hekimi fobim olmasına rağmen hiç korkusuzca gidiyorum. Bir tek benim değil tüm arkadaşlarımın ailemin de doktoru, iyi ki var, daha ne olsun:)
yu...y
Gerçekten çok ilgileniyor. Hastaya yaklaşımı, sohbeti ve güler yüzü ile 10/10 :) Kendimi çok güvende hisettim:) Teşekkürler Esra Hocam...Yunus Ersoy
di...a
İğne korkum yüzünden anestezisiz ağrı içinde yaptırdığım dolgulara son:)
Hafifcik elleriyle, gülen yüzü ve samimi tavsiyeleriyle tam bir diş dostu:) tekrar teşekkür eder kolaylıklar dilerim. ..
at...n
Çok memnun kaldık. Son derece güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor. Yönlendirdiği diğer doktorlarla da hiçbi sorun yaşamadık
da...y
Mükemmel bir diş hekimi güleryüzlü olmasi elinin pamuktan hafif olmasi herşeyiyle harika bir hekim negatif tek birşey bile gelmiyor insanın aklına ,klinik ise hijyen açısından çok iyi genel olarak esra hanımın adının geçtiği her işe gozum kapalı kefilim
ah...u
Kanal tedavisi operasyonu geçirdim. Arkadaşların kanal tedavisi hakkında anlattığı korkutucu yorumlara rağmen hiç acı çekmeden kolaylıkla tedaviyi sonuçlandıran Esra Hanıma çok teşekkür ediyorum. Herkeze de tavsiye ediyorum.
me...t
doktorumdan çok memnunum eli çok hafif tedavisi mükemmel güler yüzlü ve insanı rahatlatan bir hekim.
Esra Alparslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Alparslan, Diş Hekimi. Size Esra Alparslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gülüş Tasarımı, Diş Eti Estetiği, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Randevu, Çene Eklemleri Tedavisi, Cep Derinliği Azaltma, Kök Kanal Tedavisi, Bonding, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması.
Esra Alparslan adresi nerede?Esra Alparslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınlar Mahallesi, Hürriyet Caddesi, 186/B-7 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Alparslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Alparslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Alparslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Alparslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Alparslan hangi dilleri konuşuyor?Esra Alparslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Alparslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Alparslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Alparslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Alparslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Esra Alparslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Alparslan hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Alparslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri