Lise öğrenimini Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. Psikolog Esra Başkaya lisans eğitimini Psikoloji ve Sosyoloji olarak Üsküdar Üniversitesinde bitirmiş onur derecesiyle mezun olmuştur. Alan stajlarını tamamlamış , vakıflarda da gönüllü işlerde bulunmuştur.
Mezun olduktan sonra Bilişsel Davranışcı Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk Testleri Uygulayıcı Eğitimi gibi çok fazla alan eğitimlerine katılmış süpervizyon kapsamında vaka analizleri yapmıştır.
Lisans eğitiminden hemen sonra okul öncesi eğitim kurumunda psikolok olarak çalışmaya başlamıştır.
Ümraniye’de Lâl Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel psikoterapiler yürütmektedir. Ebeveyn danışmanlığı, sınav danışmanlığı, onlıne terapi ve oyun terapisi hizmetleri vermekte, .
ayrıca Moxxo, Wısc-r ve Denver Gelişimsel Tarama Testi uygulamaktadır.

Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi No:126, Ümraniye, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +21 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Banka Havalesi

Randevu +19 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Oyun Terapisi

Yeni bebek ile yasadıgımız kardes kıskanclıgı sürecinde yolumuz Esra hanımla kesişti birde üstüne okul reddi de eklenmiştiki süreci en normal şekilde atlatmamızı sağladı Esra hanım. Kendisinden çok memnun kaldık herzaman güleryüzlü ve kendinizi çok rahat ifade edebildiğiniz biri. zorlandığımız da bize tavsiyleriyle yönlendirerek kaus ortamlarını aştık herkese tavsiye ederim

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Esra hanıma panik bozukluk teşhisi aldıktan sonra, doktorumun terapi önerisiyle başladım. Geçmiş travmalarımdan dolayı Emdr terapi yöntemiyle ilerliyoruz. Ataklarım ciddi seviyede azaldı, süreci bitirene kadar devam edeceğim. Çok kararsız kalmıştım başlamadan önce ama şimdi çok doğru bi yerde olduğuma eminim, iyiki tanımışım Esra hanımı.

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Oyun Terapisi

Uzun zamandır kızımı terapiye goturmeyi düşünüyordum.internet üzerinden Esra hanımı buldum. Kızıma karşı en çok kararlılık konusunda sıkıntımız vardı ve tuvalet egitimi sürecimiz. İlk seanslardan itibaren kızımda ki değişimi farketmistim. En önemlisi çocuğumuza karşı nasıl davranmamiz gerektiğini de öğrendik . Oldukça memnun kaldım. Esra hanım sayesinde tuvalet egitimimizi sorunsuz ve kısa süre içinde atlattik. Kendisi çok tatlı ve güler yüzlü. Kızımla benimle iletişimi olsun çok güzel sıcakkanlı yaklaşıyor. Kendisini iyi ki tanıdık ve iyi ki yollarımız kesişti. Kesinlikle tavsiye ediyorum biz çok memnun kaldik

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Oyun Terapisi

7 yaşındaki kızım için boşanma süreciyle alakalı kendisinden destek aldık . Oyun terapisi Kızımın duygusal ihtiyaçlarına ayna oldu ve hep çözüm odaklı ilerledi . Bu süreçte odak çalışmalarına ihtiyacı olduğunu farkettik ve çalışmalara başladık . Süreci bütünsel olarak takip etmesi mesleğindeki başarısının bir örneğidir . Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Bilişsel Davranışçı Terapi

Panik bozukluk teşhisi aldıktan sonra kesişti yollarımız Esra Hanımla. Yaklaşık 8 haftadır tedavi görmekteyim. Yolun başında olmamıza rağmen yaşadığım pozitif değişimi görebiliyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Çevremdeki herkese Esra Hanım ı tavsiye ediyorum. "Bu hayatta en önemli kişi sizsiniz sorunlarınızı görmezden gelmeyi bırakın ve destek almaktan çekinmeyin lütfen".

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Oyun Terapisi

Esra hanımla Kardeş kıskançlığı için geldik ve iyi ki yollarımız kesişmiş inanılmaz yol katettik diyebilirim davranışlarımız ciddi anlamda düzeldi ve memnum kaldım

C
Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Oyun Terapisi

7 yaşındaki oğlumuzun öfke kontrol problemi için arayışa girdiğimiz süreçte tavsiye üzerine tanıştık Esra Hanım'la ve yaklaşık 7-8 seanslar devam eden bir sürecimiz var. Oğlumuzda olumlu etkilerini her seansta görüyoruz, çok memnunuz. Daha da önemlisi oğlumuz "Esra Ablası"'na büyük bir heyecanla gidiyor, orada bulunmayı ve yapılan çalışmaları çok seviyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Yetişkin Terapisi

Geçirdiğim zor bir süreç sebebiyle Esra hanıma başvurdum. 6 aydır danışmanlık alıyorum yaşadığım olaylara daha farklı bakmamda bana çok yardımcı oldu. Çok memnunum ve kendimi daha iyi hissedene kadar devam edeceğim

Merhabalar
Esra hanımla tavsiye üzerine iletişime geçtik kızımın kardeş kıskançlığı, altına kaçırma ve sınır problemlerimiz için henüz 4 seans seans geçirdik ve şuana kadar Esra Hanım ile işbirliği içerisinde yürüttüğümüz süreçten aldığımız sonuç göz yaşartıcı olmaya başladı bile Esra hanımın yaklaşımı bakış açısı ilgisi her şeyden çok memnun kaldık seanslarımıza bir süre daha devam edip olabildiğince fayda görmeye devam edeceğiz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Konum: Eltes Psikoloji ve Danışmanlık Oyun Terapisi

Esra hanımla oğlumun tırnak koparma sürecinde tanıştık dört seans oldu ama oğlumun tırnak koparması çok çok azaldı daha bitmedi sürecimiz ama oğlum da o kadar gelişme oldu ki Esra hanımla süreç bitene kadar devam edicez en çok sevdiğim özelliğide ne zaman aklıma bi soru takılsa sorup çok detaylı ve güzel cevaplar aldım bilgisine gerçekten çok güveniyorum canı gönülden tavsiye ediyorum iyi ki kesişmiş yollarımız