Adenoidektomi
Endoskopik Sinüs Cerrahisi
Geniz Eti Ameliyatı
Kulak Tüpü Takılması
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Tonsillektomi
ö.....
Eşim ve ben ne zaman üst solunum yolu enfeksiyonu olsak Esra hanıma gideriz. Tedavisi ve verdiği ilaçlar nokta atışı oluyor. Teşekkür ederiz.
Esra Hanım'a gittiğimde geceleri horlama, sabah uyandığımda boğazımda can yakan bir kuruluk olması şikâyetleri ile gittim. Daha önce gittiğim pek çok doktor gibi Esra Hoca da burun kemiğimde eğrilik olduğu ve burnumda et olduğunu söyledi. Ameliyat için birçok doktordan görüş aldıktan sonra Esra Hoca’ma ameliyat olma kararı aldım. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan sonra morluk, yüzümde şişme olmadı. Neredeyse hiç ağrım olmadı diyebilirim. Daha çok ve rahat nefes aldığımı ameliyattan sadece birkaç gün sonra bile hissedebildim. Esra Hoca ameliyat öncesinde ve sonrasında tüm sorularımı yanıtladı ve beni iyice bilgilendirdi. Ameliyatım için ve tüm sorularımı özenle yanıtladığı için kendisine teşekkür ederim. Hocamın ellerine sağlık.
ca...a
Esra hanımın hastasına yaklaşımı çok olumlu. Teşhisi ve hastalıkla ilgili ayrıntılı bilgi vermesi, hastasına saygı duyması zor rastlanan şeyler. Sayesinde burnum artık kanamıyor. Rahat nefes alıyorum. Bir KBB muayenesine ihtiyacınız olduğunda tereddüt etmeyin. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Esra Bicik Kırıkkanat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Bicik Kırıkkanat, Kulak Burun Boğaz. Size Esra Bicik Kırıkkanat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tonsillektomi, Bademcik Ameliyatı, Adenoidektomi, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Sinüs Cerrahisi, Sinüzit cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi).
Esra Bicik Kırıkkanat adresi nerede?Esra Bicik Kırıkkanat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Bicik Kırıkkanat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Bicik Kırıkkanat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Bicik Kırıkkanat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Bicik Kırıkkanat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Esra Bicik Kırıkkanat hangi dilleri konuşuyor?Esra Bicik Kırıkkanat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Bicik Kırıkkanat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Bicik Kırıkkanat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Bicik Kırıkkanat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Bicik Kırıkkanat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Esra Bicik Kırıkkanat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Bicik Kırıkkanat hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Bicik Kırıkkanat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Etimesgut Kulak Burun Boğaz Doktorları
Pursaklar Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölbaşı Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mamak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları