4 Boyutlu Ultrason
Kolposkopi
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopi
Özel Pembe Mavi Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Özel Pembe Mavi Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
İdrar Kaçırma
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
p.....
Esra Hanım a gebelik dusundugum süreçte muayene oldum, ilk muayenede hamilelik oldugunda onunla devam etmeye karar verdim. İletişimi çok iyi sakin panikletmeyen detayli her şeyi açıklayan bir doktor. Saglik problemlerim nedeni ile sezeryan olmasi gerekti ama o kadar rahat bir sezeryan geçirdim ki herkesin anlattığı kotu hikayeleri hiç yaşamadım. Hemen toparlandim, herhangi bir sorunum da olmadı. İyi ki yollarımız Esra Hanım ile kesismis.
ö.....
Esra Hanım’a çalıştığı hastanede başvurduk. 1 yıldır farklı şehirlerde gittiğim ve çözüm bulunamayan sürekli regl kanamalarım vardı. Esra Hanım aynı gün içerisinde tanı ve tedavi aşamasında hem çok rahatlattı hem de müdahale etti. Hastaneden ayrıldıktan sonra da durumumu takip etmesi, takviyelerde bulunması ve teşhisi doğrultusunda başka uzmanlarla işbirliği içinde çalışması da paylaşabileceklerim arasında. Kesinlikle diğer uzmanlardan çok farklı,hem çok empatik hem de egosu olmayan birisi, yaşamımda önemli bir rol oynadı diyebilirim. Bundan sonraki süreçte de hastası olmaya devam edeceğim,kendisine başvurmak isteyenler için yorumumu eklemek istedim.
g ...u
Esra Hanım harika bir hekim.10 yıldız , 100 puanı fazla fazla hakeden işini mükemmel yapan bir hekim.Her iki doğumumu da kendisinde gerçekleştirdim.tüm hamilelik sürecimi çok profesyonel biçimde yönetti.Samimi,güleryüzlü,her detayını tek tek açıklayarak anne adayını rahatlatıyor. Iyi ki onu tanımışım. Her an ulaşılabilir olması çok güzel.Çalıştığı kurum için Esra hocam bir şans.
ya...z
Benim güleryüzlü, düşünceli,pozitif, iyi kalpli doktorum:)) ilk hamileliğimdi ve yaşadığım soğuk, kötü bir doktor tecrübesinden sonra okuduğum yorumlarla Esra doktora gitmeye karar verdim. Her konuda beni ve eşimi ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi. Bize doktordan öte abla olduHamilelik sürecimi çok çok iyi geçirmemi sağladı. Ne zaman mesaj atsam, arasam hemen bana geri dönüş yaptı. Hala genel kontroller için Esra doktoruma gidiyorum. İyi ki onu tanımışız
s....a
Acil ağrılı olarak Pembe Mavi’ye başvurmuştum. Beni çok bekletmeden
içeri aldılar. Dr. Esra Hanım çok ilgili ve güleryüzlü bir doktordu. Acil olarak gelmeme rağmen gerek ultrason ile gerek bilgileriyle beni hem rahatlattı hem de çok ilgilendi.
me...
Canım Esra hanııım. Nasıl Güler yüzlü sevimli anlayışlı ve insanı tatmın eden birisi. O kadar memnunum ki. İlk başta okuduğum bir kaç yorumla gıttım gebelik öncesi daha sonra hep gıtmeye devam edeceğim. İlk ve son doktorum diyebilirim. Alanında çok uzman ve tecrübeli. Çok başarılı. Başarılarının devamını diliyorum iyi ki sizi tanımışım iyi kiiiii
ka...
Son derece ilgili her zaman her ihtiyacımızda olan doktorumuz Esra hanım size ne kadar teşekkür etsem az gebelik takibi doğum Hepsinde çok çok memnun kaldım. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
h....
Ani bi hareket yapmıştım, uzun süreli ağrım oluştu. Gece acilden giriş yaptık. Tesadüfen Esra hanıma denk geldik. Bukadar detaylı ultrason bakımı., detaylı bilgi vermesi bizi rahatlatması. Çok teşekkür ederim kedisine. Herkese tavsiye ederim.
m....o
Esra hanıma İnternetten okuduğum yorumlara güvenerek gittim ve iyi ki de öyle yapmışım. Düşük tehlikesi olan bir hamilelik süreci geçirdim ama Esra hanım sağolsun gereken her türlü desteği ve tedbiri verdiği için sağ salim kızımı kucağıma aldım. Saat kaç olursa olsun her sorumu cevapladı doğum sürecinde yanımızdaydı. Kesinlikle gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edebileceğiniz bir doktor.
İnternetten doktor araştırmalarım sonucu fotoğrafından aldığım pozitif enerjiye güvenerek soluğu Esra hanımın yanında aldım. Mükemmel iletişimi, candan gülümsemesi, her ihtiyaçta/sorunda ulaşılabilirliği, hayranlık uyandıran hekimlik tecrübesiyle 9 aylık hamilelik sürecimi mükemmelleştirdiği için ne kadar teşekkür etsem azmış gibi hissediyorum. Bir sonraki hamilelik serüvenimin de pamuk kalpli meleği olması için sabırsızlanıyorum.
Esra Can Beyazlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Can Beyazlı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Esra Can Beyazlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hormanal Terapi, Preoperatif Değerlendirme, Hpv Testi, Laparoskopik Myomektomi, Ooferektomi, Servikal Konizasyon, Rahmin Alınması, Embriyo Dondurma, Laparoskopik Tüp Ligasyonu, İntrauterin İnseminasyon.
Esra Can Beyazlı adresi nerede?Esra Can Beyazlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye Mah. Ulu Cad. No:1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Can Beyazlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Can Beyazlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Can Beyazlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Can Beyazlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esra Can Beyazlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Can Beyazlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Can Beyazlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Can Beyazlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Esra Can Beyazlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Can Beyazlı hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Can Beyazlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları