ec...i
Esra Hanım ile bir yıl önce tanıştım. 1,5 ay gibi bir sürede kesinlikle aç kalmadan yaklaşık 9 kilo verdim; sonra bir yıl kadar ara verdim. Verdiğim bu arada kilo almadım tam aksine 2 kilo daha verdim. Esra Hanım'ın yerleştirdiği doğru beslenme bilinci ile. Şimdi tekrar kalan kilolarım için kendisine gidiyorum. Bu sefer ara vermeden hedefe doğru ilerleyeceğim Esra Hanım ile birlikte..
Merhabalar öncelikle ben henüz bugün tanıştım ama bana olan yaklaşımı oldukça mutlu etti beni henüz başarı etmedim ama güler yüzü ve bana olan tavrı hoşuna gittiği için görüş bildirmek istedim umarım başarı ile sonuçlanır onu da buraya eklerim elbette...
Esra Candemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Candemir, Diyetisyen.
Esra Candemir adresi nerede?Esra Candemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mah Yakut Sok No 19 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Candemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Candemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Candemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Candemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Candemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Candemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Esra Candemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler