Uygulayıcısı olduğum çeşitli testler ve terapi yöntemleri:
-Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi
-Bender-Gestalt Görsel Motor Testi
-Catell Zeka Testi
-Kent-Egy Zeka Testi
-Porteus Labirentleri Testi
Turgut Özal Bulvarı, Şair Hasibe Hatun Caddesi, Ali Yıldırım Apt. Kat: 1 Daire: 1 (Gönül Ferhat Baykara İlkokulu karşısı) Çukurova/Adana, Adana
Dönüşüm Psikolojik Gelişim & Danışmanlık ve Psikodrama Merkezi
i̇...
Kızımın ergenlik sorunları nedeniyle Esra hanıma başvurduk. Hem bizimle hem kızımla görüşme yaptı. Bize anlatamadığı şeyleri ona anlatabildiğini gördük. Oldukça ilgiliydi
Kızımın özgüven eksikliği ve çekingenliği nedeniyle Esra hanıma başvurduk. Hem bizimle hem kızımla gayet güzel ilgilendi istediğimiz her şeyi sorabileceğimiz bir uzman aklımızda soru işareti bırakmıyo. Kızım da kendisini çok sevdi
f....ş
Esra hanımla ikinci seansımız, oğlumun okulda dikkat eksikliği yaşadığını fark edince yöneldik. İletişimi çok güzel ve oğlumla iyi anlaşıyor. Kendisine şimdiden teşekkür ediyorum :)
Esra Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Çelik, Psikoloji. Size Esra Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Esra Çelik adresi nerede?Esra Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulvarı, Şair Hasibe Hatun Caddesi, Ali Yıldırım Apt. Kat: 1 Daire: 1 (Gönül Ferhat Baykara İlkokulu karşısı) Çukurova/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Esra Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar