Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterHizmetler
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Özel Çamlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özel Çamlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
b....ç
12 yaşında kızım 6 dolgu yaptırdık. Bütün süreç çok güzeldi. Çok memnun kaldık
Esra hanıma diş dolgusu için gitmiştim. İki dolgum yapıldı. Her ikisini de en acısız ve sağlıklı bir şekilde tamamlandı. Dolgunun bir tanesi 3 boyutlu tasarlanarak yapıldı. Çok memnunum.
Hekimimin kanal tedavisinde süreç ile ilgili detaylı bilgilendirmeler yapması ve yapılan uygulamada titiz davranması tedavimin olumlu bir şekilde sonuçlanmasında oldukça önemliydi.
Kırılan dolgulu dişimin tedavisi için gittiğim klinikte diş hekimi Sayın Esra Çelikbilek Erdogan gerekli muayeneyi yapıp tedavi sürecini açıkladı ve kırığı onarıp dolgumu yeniledi,dişlerimin genel durumu konusunda da bilgi verdi. Uygulamasından çok memnun kaldım. Esra hanım gibi ekibini ve klinik çalışanlarınıda çok ilgili buldum.
Prof. Dr. Engin Kınacı
m....y
Dt. Esra Çelikbilek Erdoğan çok titiz çalışan ve hastasının özel şartlarına özen gösterek nezaketle tedavi süreci uygulayan iyi bir hekim. Gerekli muayeneyi yapıp tedavi süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ben dişimi çekecek diye beklerken 2 adet implantı yerleştirmiş haberim bile olmadı. Çok memnun kaldım.
Hasta
Esra Hanım çok ilgili,güler yüzlü ayrıca eli çok hafif bir dis hekimi. Aynı gün içinde 3 dış çekmesine rağmen hic acı hissetmedim,çekim sonrasında da ağrım olmadı.Elinize sağlık. Hala tedavim devam etmekte,randevu günüm geldiginde huzurlu ve mutlu şekilde kliniğe gidiyorum Alanınızda başarılarınızın katlanarak devamı dilerim.
İlginiz ve alakanız içinde teşekkürler...
be...u
Esra hanıma ailecek gidiyoruz hepimiz çok memnunuz. İmplant işlemi yaptırıyorum ben o kadar pratik ve acısız yapıyor ki çok memnun kaldım. Güvenle tavsiye ederim
ce....
Yurtdışına çıkmadan önce eskiyen dolgularımın değişimi için Esra hekimimize danıştım, hem hızlı hem de uzun vadede diş sağlığımı muhafaza etmemi kolaylaştırıcı tedaviler önerdi ve uyguladı. Klinikte kullandıkları teknik ve teknolojilerden çok etkilendim. Başarılarının devamını diliyorum.
r.....
Ön dişlerim kırıktı onlar için gitmiştim ama çok memnun kaldım çok doğal ve çok güzel oldu teşekkür ediyorum.
a....b
2 yaşındaki oğlumun diş kontrolü için ilk defa Esra hanıma muayene olmaya gittik. Detaylı bilgi veren, güler yüzlü bir doktor. Çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.
Esra Çelikbilek Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Çelikbilek Erdoğan, Diş Hekimi. Size Esra Çelikbilek Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hassas Bağlantılı Protezler, Apikal Rezeksiyon, Pembe Estetik, Lokal Anestezi, Subgingival Küretaj, Zirkonyum Porselen Kronlar, Köprü, 20'lik Diş Çekimi, X-Ray, Kök Kanal Tedavisi.
Esra Çelikbilek Erdoğan adresi nerede?Esra Çelikbilek Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı Mahallesi Fakülte Caddesi Çakıroğlu - No:11/1 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Çelikbilek Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Çelikbilek Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Çelikbilek Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Çelikbilek Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Çelikbilek Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Esra Çelikbilek Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Çelikbilek Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Çelikbilek Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Çelikbilek Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Esra Çelikbilek Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Çelikbilek Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Çelikbilek Erdoğan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Esra Çelikbilek Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.