göztepe mahallesi bağdat caddesi yeşil bahar sokak ömür apt. no :2 daire :20 kat: 2 kadıköy -istanbul, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nefes Terapisi
Pena Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
me....
Esra hanım, son derece anlayışlı, sabırlı ve profesyonel bir yaklaşım sergileyen biri. Her seansta beni gerçekten dinlediğini ve anladığını hissediyorum. Hayatımda var olan zorluklarıma karşı farklı bakış açıları geliştirmeme
Yardımcı oldu ve her görüşmemiz sonrası daha da güçlendiğimi hissediyorum. Onunla çalışmak benim için bir şans ve kesinlikle sizlere de tavsiye ediyorum.
mu...t
Çok başarılı bir danışmandı Esra Hoca.Eşim ve bana çok yararlı ve ilişkimize yansıyan bir çok olayı görmemizi sağladı.
e....d
Esra hocam ile K. maraş depreminden sonra korkularım sebebiyle tanıştık. Halen devam ediyorum ve o kadar güzel bir yol katettim ki. İyi ki kendisiyle tanışıp terapi sürecine başlamışım diyorum. Yüksek korku ve kaygılarımın yanı sıra çabuk sinirlenme, kendini yetersiz görme gibi kişisel sıkıntılarımda neredeyse tamamen rahatlama oldu. Artık daha bilinçli ve ne yapması gerektiğini bilen birisi olmak çok güzel..
s....k
Esra hocam tek kelimeyle sizin içinizi görüyor. Sizi öyle güzel yönlendirip kendinizin de görmesini sağlıyor. Kendisiyle yolum kesiştiği için çok memnunum
ş.....
Kendimi karışık hissettiğim tekrarlayan döngüler içinde olduğum dönemlerin birinde internet üzerinden araştırma ile kendisinden randevu aldım her görüşmemizde kendimle alakalı daha çok farkındalık kazanıyorum, katı kurallarımın yumusatılabileceğini düşünmezdim ve başlamadan önce nefes darlığı hissettiğim bir konuda simdi alternatif bakış açısı sağlayabildiğimi fark ediyorum
aşırı endişeli kaygılı ve takıntılı bir yapım vardı hayattan zevk alamayan bir hale gelmiştim. Desteğe ihtiyacım olduğunu farkkettim. Esra hanımı internetten gördüm yorumları iyiydi. 5 ayımız bitti birlikte. kendisi gerçekten dinleyen empati kuran asla yargılamayan biri. bana o kadar iyi geldi ki resmen bambaşka insan oldum daha çok gülüyorum gereksiz yere kaygılanmıyorum. aile hayatıma da bu gelişimim yansıdı eski tartışmalarımız bitti diyebilirim. ileride çocuğum olduğunda ona da sağlıklı bir ebeveyn olabilmek için desteğine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. kesinlikle tavsiye ederim
go...
Kendimi oldukça yalnız ve mutsuz hissederken tanıştım Esra hanımla. Kendimi tanıma yolculuğumda bana büyük katkıları dokunmaktadır. Hiç görmediğim ve görmeye çekindiğim yanlarımla yüzleşmemi sağlamıştır. Esra hanımın emek vererek dinlemesi ve seanslarda anlaşıldığımı görmek, hissetmek çok hoşuma gidiyor. Hala öğreneceğim çok şey var, yolumun uzun olduğunu görüyorum ama önemli olan yolda olmak değil mi zaten? :)
z...
Kliniği Sosyal medya üzerinden görmüştüm. Esra Hanım'ı web siteleri aracılığı ile araştırıp tercih ettim. Takıntılar ve duygu karmaşası sebebiyle başvurdum. 29 Kasımda başladık toplamda 18 seans olmuş her çarşambayı heyecanla bekliyorum ve bana iyi geldiğine inandığım için çevreme de terapiyi öneriyorum.
o.....
Kendimde birçok farkındalığı sağlamamda çok yardımcı olarak birçok yönden kendimi bulmamı sağladı artık daha mutlu ve kendime daha güvenen biriyim
dd...
Esra Hanımı kendim araştırıp evet kesin seans alıp görüşmeliyim dedim. Hislerimde de yanılmadım. O kadar iyi geldi ki kendisi bana. Her seans sonrası kendimi daha hafiflemiş ve mutlu hissediyorum. kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
Esra Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Çetinkaya, Psikoloji. Size Esra Çetinkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Bütüncül Psikoterapi, Online Terapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Psikoloji Randevusu.
Esra Çetinkaya adresi nerede?Esra Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- göztepe mahallesi bağdat caddesi yeşil bahar sokak ömür apt. no :2 daire :20 kat: 2 kadıköy -istanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esra Çetinkaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esra Çetinkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Çetinkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Çetinkaya hangi dilleri konuşuyor?Esra Çetinkaya ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Çetinkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Esra Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Çetinkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Çetinkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu