Çok değerli,tecrübeli ve sabırlı.Ayak parmağımı kırdığım da tesadüfen kendisine rastlama fırsatım oldu.Once atel takıldı,iyileşme olmadı alçıya alındı.Alçıya alan personel biraz aceleci davrandığı için,alçının alt tabanı ince oldu.Pqrmağım içinde sallaniyordu 2 gün sonra tekrar Esra hocamı rahatsız etmek zorunda kaldım.Hic beklemeden,sabırla alçımı bizzat yaptı.Hayran kaldım demek ki böyle hekimler de varmış dedim içimden.Ne yapacağını çok iyi bilen,sağlam karakterli,güçlü,tecrübeli Esra hocam sizi seviyorum,sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
mi...r
mesleğine bilgisini yansıtmış,hastalarına çok iyi davranan iyi kaliteli bir doktor. tüm ortopedi doktorlarının onun gibi olmasını istiyorum.kırıklar skolyoz ve kifoz konusunda son derece uzman birisi.
ha...z
hocam ilginizden dolayı size çok teşekür ederim.başiarılarınızın devamın dilerim...
ne...r
Karakterini mesleğine yansıtmış,hastalarına çok iyi davranan bir doktor. memleketimde böyle mükemmel bir doktor bulunduğu için onur duydum :)
Esra Çirçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Çirçi, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Esra Çirçi adresi nerede?Esra Çirçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Çirçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Çirçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Çirçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Çirçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Çirçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Çirçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Esra Çirçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları