Sizlerle online ya da yüz yüze kişisel yoculuğunuza eşlik etmek için buradayım.
Barbaros Mah. Akzambak Sok. Uphill Towers No:3 B Blok Kat 7 D:38, İstanbul
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Psikodinamik Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ay...e
Esra hoca ile sürecimizin çok başında olmamıza rağmen farkındalığımın artmasını ve kendimi anlaşıldığımı hissettiğim bir uzmanla çalışmanın huzuru ve güveni içerisindeyim.
Esra hanımın bana güven veren bir yanı var. Terapiye ara verdigim sürecten sonra bile baska bir terapist arayıp/deneme ihtiyacı duymadım. Uzun bir yola cıkıyoruz ve sürec yönetimi, telkinleri beni düşündürüp iyi hissettiriyor. Açtığı pencereleri seviyorum. Bu yolculukta kendisiyle olmaktan memnunum.
t.....
Esra Hanım ilgili, naif bir terapist. Sakin kişiliği ile iyi bir destekçi. 6 seans görüşme sağladım ve şu anda devam etmiyorum. Seanslardan sonra farkındalığım arttı ve daha olumlu düşüncelere sahip oldum. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
ba...z
Esra Hanımın terapi tarzını çok beğeniyorum. Seansları çok güzel bir şekilde yönetiyor. Esra hanım çok iyi bir dinleyici. Kendimi onun seansların da çok anlaşılmış hissediyorum. Bunu sadece mesleği veya işi diye yaptığını hiç hissetmiyorum. Ben kendisinden çok memnunum ve bana bu yolda eşlik ettiği için çok minnettarım.
ve...a
Esra Hanıma hiç bir tavsiye veya önceden bir bilgiyle ulaşmadım, ama hemen uzun bir yola çıkmaya cesaret ettim, iyi ki de etmişim, sadece şunu diyebilirim hakkında asla negatif bir yorum bulamayacağınız bir psikolog... çünkü asla pişman olmadım ve hep iyi ki'm oldu. ruha dokunan, sizi harika anlayan, dinleyen, inanılmaz bir farkındalık sunan birisi.. seanslarımız onunla dolu dolu geçiyor. bir seansı sindirmem için beni bıraksa bi kaç yıl üzerinde düşünürüm :) tabii ki terapi çok zor bir süreç, yüzleşmek, kabullenmek, yeni seni bulmak elbette sancılı. sanırım bu süreçte Esra hanımdan başkasıyla yapamazdım. sonsuz teşekkür ederim kendisine, iyi ki var ve iyi ki onu buldum.
h....ü
Esra Hanımla düzenli psikoterapi seanslarımız devam ediyor kendisi basarılı ve seansları güzel bir şekilde yöneten bir psikolog oldugunu düşümüyorum kendisinden cokca memnunum. Seanstayken zaman nasıl geciyor anlamıyorum ve kendimde ki değişimi gözlemleyebiliyorum teşekkür ederim Esra Hanım
Esra hanımı sosyal medyada takip edip randevu oluştırmuştum. İyi ki kendisi ile başlamısım bu yolculuğa bir çok konuda farkındalığım arttı. Kendisine bana bu yolculukta eşlik ettiği için teşekkür ederim.
se...n
Esra hanımla iyiki yollarımız kesişti.Kendisine çok teşekkür ederim anlayışlı ve en önemlisi çözüm odaklı olduğu için.İletişim konusunda korkularım vardı fakat esra hanım sayesinde çok rahatladım.
tu...z
Danışmanlık alma süreci benim için zor bir karar verme süreciydi ve hep psikoloğun benim hayatımda hiçbirşey değiştirmeyeceği,beni anlayamayacağı,sorunlarımı ciddiye almayacağı inancı vardı ama bir tavsiye üzerine görüştüğüm Esra hanım benim terapiye bakış açımı değiştirdi.Farkındalık kazanmamı sağladı.bazı şeyleri değiştirmekten korkmayan,olumsuz durumlarda hayata kendini kapatmayan birine dönüştüm.Terapiye başlarkende ,seans devam ederkende çok rahat konuşmamı sağladı.iyi ki tanımışım dediğin en önemli insan.kendine bir şans vermek isteyen herkese terapinin ne kadar önemli olduğunu söylemek için yazmak istedim.teşekkürler Esra hanım
a....ö
Esra hanımla seanslarimiz benim için çok iyi geciyor. Henüz daha tedavinin başındayken ve fazla seans yapmadığımiza rağmen, etkisi çok büyük oldu. Sorunlarımın kaynağını bulmamda yardımcı oldu. Esra hanimin sayesinde daha çok bilinclendim ve sorunlarımin üstesinden gelebildim.
Esra Erçal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Erçal, Psikoloji. Size Esra Erçal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Online Danışmanlık, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Psikodinamik Psikoterapi.
Esra Erçal adresi nerede?Esra Erçal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Akzambak Sok. Uphill Towers No:3 B Blok Kat 7 D:38 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Erçal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esra Erçal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esra Erçal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Erçal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Erçal hangi dilleri konuşuyor?Esra Erçal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Erçal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Erçal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Erçal hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Esra Erçal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Erçal hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Erçal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu