Psk. Esra Erciyas Yılmaz

Psikoloji daha fazla

Gaziantep 1 adres

T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini “onur derecesi” ile tamamlamıştır. 4 yıllık lisans eğitiminden önce 1 sene İngilizce hazırlık eğitimi almıştır. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Pedagojik formasyonunu almıştır. Konya Selçuk Üniversitesinde Aile Danışmanlığı eğitimi alarak mesleki kariyerine katkı sağlamıştır. Zorunlu stajını, Yozgat Devlet hastanesi ve Kayseri Magnet hastanesinde yapmıştır.
2018’den itibaren kurucusu olduğu Esra Danışmanlık Merkezi’nde psikolog ve aile danışmanı olarak çocuk, ergen, yetişkin ve çift terapisi üzerine aktif bir şekilde yüz yüze ve online seans görmektedir. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu üzerine destekleyici eğitim vermektedir.
Bağımlılık ile mücadele konusunda biorezonans cihazı ile danışanlarına alkol, madde. sigara bıraktırma konusunda destekleyici tedaviler yapmaktadır. Aynı zamanda yeme bozuklukları için biorezonans sistemi ile danışanlarının iştah kontrolünü sağlayıp desteklemektedir.

Psk. Esra Erciyas Yılmaz
İbrahimli, Mirhan Plaza 34003. cad. No:7 K:2, Şehitkamil, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

U

Psk. Esra Hanıma sigarayı bırakmak için başvurdum. Süreçten çok memnun kaldım. Esra Hanım sayesinde sigarayı bıraktım. Tavsiye ederim.

Psk. Esra Hanım yıllardır psikoloğum. 2017 yılından beri tanıyorum. Yaygın anksiyete bozukluğu ve panik atak sebebiyle seans alıyorum. Çok iyi bir uzman, tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psk. Esra Erciyas Yılmaz • Randevu

Esra hocam çok iyi bi insan iyi düşünceleri iyileştiririyor beni :) seans hiç bitmesin istiyorum bazen :)

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psk. Esra Erciyas Yılmaz • Randevu

Biorezonans uygulaması ile ve Esra hanımın desteğiyle sigarayı çok kolay bıraktım 2 ay oldu şuan sanki sigarayla hiç tanışmamışım gibi hissediyorum Esra hanım ilgisinden ve o güler yüzlü samimi yanında olduğunu hissettiren destekleyen iyiki Esra hanımla tanışmışım herkese tavsiye ediyorum

K

Esra Hanım'a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Kendi içimde çözümleyemediğim bazı problemlerim vardı. 8 seans kadar devam ettik ve süreç bana çok iyi geldi. Kendimi keşfetmeme yardımcı oldu ve asıl problemin ne olduğuyla nasıl çözeceğimizle ilgili çalışmalar yaptık. Alanında uzman biriyle bu süreci ilerletmek etkili oldu. Nefes egzersizi gibi, seanslar bittikten sonra bile günlük hayatımda kullanmaya devam edebileceğim güzel şeyler öğrendim. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sosyal medyada gördüm. Sigarayı bırakmayı düşünüyor ve uğraşıyordum, kendi çabalarımla olmuyordu. Esra Hanım'ı aradım, randevu aldım. Randevu günü gittim, seansa katıldım ve sigarayı ilk seansta bıraktım. Esra Danışmanlık hizmetlerini herkese tavsiye ederim.