Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy
Esra Hanım gayet ilgili ve güleryüzlü bir doktordu, dişime dolgu yaptı ve çok memnunum, emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bundan 5-6 yıl evvel diş çektirmek için gitmiştim. Ben kasap değilim ben her diş çekmek isteyene diş çekmem diyip azarlayıp zorla dişimi çektirmiştim. Azı dişimi kırıp annemin randevusu vardı canım annem diyip çantasını toparlayıp gitti. Bir başka doktor gelip kökleri aldı. Kendisine diş çektirmek için gitmenizi tavsiye etmem. Şu yorumu 5 yıl önce yazsaydım nasıl bir yorum olacağını tahmin edebilirsiniz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dolgumu yaptırmak için gitmiştim gittiğimde beni azarlayıp devlet hastanesinin malzemelerinin hiç iyi olmadığını ve özele gitmem gerektiğini defalarca kez söyledi benim modumu çok düşürdü ve yapılan dişim fazla sürmeden parçalara ayrıldı cerrahi müdahale yapılması gerekiyormuş dişimi kaybettim bu yüzden kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
du...r
Esra Hanım gerçekten işinde çok başarılı bir doktor. Dişlerinizi rahatlıkla emanet edebilirsiniz. 34 yaşındayım ve ilk defa bir devlet hastanesinde dolgu vs işlem yaptırdım. Esra Hanım sayesinde ön yargımı da yenmiş oldum. Kendisine emeği ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum.
Esra Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Erdem, Diş Hekimi.
Esra Erdem adresi nerede?Esra Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Esra Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri