Uzm. Dr. Esra GÜZEL,

1976 Almanya- Berlin doğumludur.Üniversite eğitimini Çukurova Ünivesitesi Tıp Fakültesi’nde 1994-2000 yılları arasında tamamlamıştır. İhtisasını ise 2003-2009 yılları arasında ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ergen Psikiyatri Anabilim Dalında Çocuk Psikiyatrinde tamamlamıştır.
2010-2012 yılları arasında Adana Numune Eğitim-Araştırma Hastanesi, 2012-2018 yılları arasında Adana Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde Çocuk ve Ergen Psikiyatri Bölümünde görev almış olup, 2018 mayıs ayından itibaren özel muayenehanesinde 0-23 yaş çocuk-ergen-erken erişkin danışanlarına hizmet vermektedir. Çözüm odaklı terapi, Şema Terapi, EMDR ve Oyun terapi eğitimlerini tamamlamış olup ilaç tedavisi dışında bireysel ve grup terapi hizmetlerini vermektedir. Özel ilgi alanları Sınav Kaygısı, Odaklanma ve Dikkati sürdürmede bireysel ve grup terapi çalışmalarıdır.Evli ve 23 çocuk annesidir.

Çocuk

Esra Güzel Muayenehanesi

Yeni Baraj Mah. Hacı Ömer Sabancı Bulvarı Hastaneler Cad. Eski Göğüs hastanesi karşısı NO:31/B, Adana

Makaleler

• G

Esra hanım kızımla benim çok zor bir zamanımız da bize çok destek oldu. İlgisi yaklaşımı harika

• Esra Güzel Muayenehanesi Bireysel Terapi  •

Esra hanım son derece ilgili ergenlerle çok iyi anlaşan bir doktor. Kızıma çok destek oldu. Son derece çözüm odaklı.

• F

Lgs sürecinde doktor hanimın bize birçok yardımı oldu.Kendisine ilgi ve samimi bi doktor

• N

Ben 9. sınıfta buraya geldim. annemin ısrarları üzerine. benim çok bir sorunum yoktu çocukluğumla alakalı sorunlardan bahsettim ve mutluydum sadece arada bunları hatırlayıp üzüldüğümü anlattım. ve bana ilk seanstan antidepresan verdiniz. benim hayatımı çok kötü etkiledi o ilaç, ben o ilaçtan sonra 1 yıl boyunca kendime gelemedim. kendime büyük zararlarda bulundum. ve bu "psikiyatrist :)" ne yaptı biliyor musunuz? beni 2. seansta çocuğum hasta diyerek gönderdi. hiçbir şey demedi. 13-14 yaşındaki bir çocuğa bunu nasıl yaparsınız bilmiyorum.

• B

Kızım da dikkat eksikliği var Uzun zamandır Esra hocamdan destek alıyoruz Ve çok memnunuz

• B

8 ysş oğlumun dikkat eksikliği ve hiperaktifliği için Esra hanıma başvurdum gereken tüm testler ve klinik muayene titizlikle yapıldı ve izleyeceğimiz yolda bizi çok güzel aydınlattı. Kolay güvenemeyen biri olmama rağmen doktorumuz gerçekten bizi hüven konusunda hiç kuşkuya düşürmeden gönğl rahatlığıyla ayrınlattı. Herkese tavsiye ederim

• Esra Güzel Muayenehanesi Dikkat Testleri  •

• V

10 yaşındaki oğlumu götürdüm dikkat eksikliği vardı gerçekten çözüm odaklı tam anlamıyla mükemmel bir doktor çok memnunuz kendilerinden

• Esra Güzel Muayenehanesi Normal Randevu  •

Henüz çok küçük olan oğlumla ilgili endişelerim dolayısıyla gidiyoruz doktor hanıma, kendisi oldukça güler yüzlü, açıklayıcı, bilgilendirici, her seferinde korkarak gitsem de çıkışta hep rahatlamış olarak terkediyorum kliniğini.Katkıları için minnettarım, gitmek zorunda kalan tüm çocuklarımıza şifa diliyorum.

• Esra Güzel Muayenehanesi Randevu  •

Biz Esra Hocam’a 2 sene önce oğlumdaki tik yüzünden başvurmuştuk. Kendisi hem çok ilgili hem de çok titiz bir hekimdir ve çok yol aldık. Çok teşekkürler

• Esra Güzel Muayenehanesi Randevu  •

• Esra hanım kafamdaki bir çok soru işaretine yanıt oldu.Kendinizi yanında çok rahat hissediyorsunuz.Her şey için teşekkürler