Doktor Muayenehanesi
at...y
esra hanımın sayesinde 420 olan şeker değerlerim kendisinin işindeki uzmanlığı güler yüzü sayesinde 100 gibi inanılmaz bir seviyeye indi çok çok teşekkür ederim.atıf necip çay
gü...r
doktorumseni seviyorum.güler yüzlü doktorlar her zaman tedaviye 2-0 önde başlıyorlar.hekimliğini ve sizi kutluyorum
ya...k
Esra hanıma çok tşk ederim.acb1 11.8 den 5.7 düşmesinde hem sabrıyla hem güler yüzüyle bana yardımcı oldu en iyi doktorlardan birisi ayrıca hamileyim 6.5 aydan beri benim takibimi üstlendi.benim gibi hastalar için en iyisi doğru doktor ESRA IRMAK ÜSTÜNDAĞ kendisine çok tşk ederim...
ay...m
10 yıldır şeker hastayız düş kırıklığı ve sağlık sorunlarımızı arttıran yanlış tedaviler nedeniyle iyi bir doktor aradık tijen arkadaşımız önerdi gittik samimi alanında başarılı güleryüzlü yorulmadan her ayrıntıyı açıklayan gerekli gördüğü diğer branşlara yönlendiren iyi bir doktor şiddetle ve güvenerek gidin diyoyorum
Esra Irmak Üstün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Irmak Üstün, İç Hastalıkları. Size Esra Irmak Üstün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Esra Irmak Üstün adresi nerede?Esra Irmak Üstün adresini belirtmedi. Esra Irmak Üstün yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Esra Irmak Üstün adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Irmak Üstün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Irmak Üstün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Irmak Üstün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Irmak Üstün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Irmak Üstün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Irmak Üstün hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Esra Irmak Üstün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.