Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
oğlumuzun alerjik astım şikayeti için Esra hanıma gittik. çok güzel ilgilendi. kendi çocuğu gibi tedavi etti. güler yüzlü ve empati ile yaklaşımı çok hoşumuza gitti. ihtiyacımız olan konularda bize çok yardımcı oldu. ilaçlar hakkında bilgilendirdi.
Esra Kadıoğlu Ekbiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Kadıoğlu Ekbiç, Göğüs Hastalıkları.
Esra Kadıoğlu Ekbiç adresi nerede?Esra Kadıoğlu Ekbiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mevkii Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Kadıoğlu Ekbiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Kadıoğlu Ekbiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Kadıoğlu Ekbiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Kadıoğlu Ekbiç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Kadıoğlu Ekbiç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Kadıoğlu Ekbiç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Esra Kadıoğlu Ekbiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.