Uzm. Dr.
Kupa Terapi (Hacamat)
Ozon Terapi
Kocaeli 1 adres
Nöroloji Randevusu
Osman Yılmaz Mah. 641. sokak, Sinan Selim Atasayan apartmanı Kat:1 No:4 [Şok Market üstü], Kocaeli
Alzheimer Takibi
PRP
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Tetik Nokta Tedavisi
gü...
Esra hocama 3 noralterapi 10 seans ozon tedavisi yaptırdım güleryüzü hekimliği ilgi alakasiyla mukemmel bir doktor. Diz ağrılarım için ozon da yaptı ekstra çokça memnun kaldım
ze...
Kızım lupus hastalığına bağlı olarak ayaklarında uyuşmalar vardı doktor hanımla iletişime geçtik 3 aylık bir tedavi başladı Esra hocamı çevreme tavsiye ediyorum
f....b
Sevgili Esra Hanıma kendim icin botox işlemi için gittim beni cok iyi dinledi ve istediğim gibi işlem oldu. Annemi nöralterapi için götürdüm şiddetli bel ağrısı ve bacakta uyuşma için ilk seansta bile farkedilir düzeyde ağrı azaldı uyuşukluk hissi yüzde 75 oranında ilk seansta azaldı. Nöralterapi ağrı noktasinı dogru tespit icin 1 saate yakın muayene sonucu işlem yapti. Ağız içinde bulması çok enteresan gelmisti ama sonuç iyi geldi anneme devam edeceğiz.güler yüzlü ve tatlı dilli kendisi
e....t
Hasta memnuniyeti =Esra hanim bel fıtığı ve boyun fitigim vardi .Çok şükür şuan iyiyim sayesinde...
in...n
Kocam ve anneme botoks yaptıedik Esra hanımda 2.gelisimiz çok memnun kaldık
Güller yüzlü güzel acikliyor herseyi
ay...
Esra hanım gerçekten harika ötesi bir doktor benimle bikmadi usanmadi ailesinden biriymisim gibi ilgisini eksik etmedi aradığım an TLF ucundaydi bana nöral terapi uyguladı çok memnunum amaliyat gerekiyordu sayisi bikac tane platin takilcakti ağrılarım dayanilcak gibi değildi. Esra hanıma gerçekten çok minnettarım güler yüzüne sabrına hayran kaldım herkese tavsiye ederim cansın Esra hanım kanatsız meleğim
hü...
Esra Hanıma 3 seans saç PRP si yaptırdım kan değerlerime bakıp eksik olanlarını kullanmamı tavsiye etti saç dökülmelerim %50 azaldı.
ha...
Nöral terapi yi ilk defa duyduğum da ilk önce ne alaka dedim kendime. Enjeksiyon iğne tedavisi ne başladım bel fıtığı için. Üçüncü seans sonunda belimde deki agrılar kayboldu şaka gibi ama belimden hareket etmem çok sıkıntılı ve sınırlıyken şu an çok rahatım. Bel fıtığı için nöral terapi yi ve Dr. Esra Kaplan Reçber hocamızı tavsiye ederim.
nu...
Esra hanıma botoks yaptırdım güler yüzlü ve çok ilgililer gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
e....k
Esra hanim cok guleryuzlu ve kullandigi urun konusunda da seffaf bir hekim.kendisine botox yaptirmak icin gitmistim surec oldukca konforluydu
Esra Kaplan Reçber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Kaplan Reçber, Nöroloji, Kupa Terapi (Hacamat), Ozon Terapi. Size Esra Kaplan Reçber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Epilepsi Tedavisi, MRI Değerlendirme, Botoks, Nöralterapi, Girişimsel Ağrı Tedavisi, Kuru İğne Tedavisi, Nöroloji Randevusu, Alzheimer Takibi.
Esra Kaplan Reçber adresi nerede?Esra Kaplan Reçber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz Mah. 641. sokak, Sinan Selim Atasayan apartmanı Kat:1 No:4 [Şok Market üstü] Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Kaplan Reçber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Kaplan Reçber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Kaplan Reçber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Kaplan Reçber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Kaplan Reçber hangi dilleri konuşuyor?Esra Kaplan Reçber ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Kaplan Reçber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Kaplan Reçber tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Kaplan Reçber hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Esra Kaplan Reçber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar