Online Randevu Takvimi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çocuk Gelişim Testi
Görüşler içerisinde ara
Kızım 2,5 yaşında ve ishal oldu . Hem bizi tedavi edecek hemde aylık kontrolümüzü yapacak bir doktor aradık ve Esra hocamızı bulduk . İyiki bulmuşuz. Önce panik halinde olan bizi rahatlattı ve kızımı tedavi etti . Her gidişimizde Güler yüzlü sevecen ve detaylı muayene eder . Kızım şuan 3 yaşında Ve Esra hocamız sayesinde gayet sağlıklı bir gelişim süresi içinde. Her hangi bir sıkıntı olduğunda hocamıza yazıyorum ve kendisi kesinlikle her defasında yardımcı oluyor . Kendisini bulduğumuz için çok mutluyuz.
f.....
Doktor hanım çok ilgilidir, bebegim doğduğundan beri hocamıza götürüyoruz her zaman ilgili ,kibar, açıklayıcı ve canayakın biri çok memnunuz tavsiye ederiz.
Esra Kilim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Kilim, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Esra Kilim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Esra Kilim adresi nerede?Esra Kilim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öncüpınar Yolu Kilis
- Mücahitler Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Kilim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Kilim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Kilim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Kilim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Kilim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Kilim hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Esra Kilim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Kilim hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Kilim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.