Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
öz...n
Telefon numarası doğrulandı
Diş taşı temizliği ve kontrol muayenesi için ilgili doktoru ziyaret ettim.
İlgili ve oldukça seri bir doktor. Şahsen dişimin temizliğini özenle yaptığını gözlemledim.
Ancak daha önce dişlerimi temizlettiğimde hiç bu kadar kan gelmemiş ve yara olmamıştı.
Bekleyen hasta çok olsa dahi diş temizliği yaparken kendisinin biraz daha naif olması sanıyorum daha uygun olacaktır.
Esra Mengüverdi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Mengüverdi, Diş Hekimi.
Esra Mengüverdi adresi nerede?Esra Mengüverdi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Caddesi Barış Sok. Kent İşhanı No:2 D 6 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Mengüverdi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Mengüverdi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Mengüverdi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Mengüverdi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Mengüverdi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Mengüverdi hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Esra Mengüverdi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 4 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yalova civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar